26 / 04 / 2024

Sirkeci ile Soğuksu tren hattı

Sirkeci ile Soğuksu tren hattı

1955 yılında Sirkeci ile Soğuksu hattı arasında işleyecek olan elektrikli trenin deneme sürüşü yapılmış. İstanbul banliyösünde 76 çift tren haftada ortalama 200 bin yolcu taşıyacakmış.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Kiwi meyve sıkacağı kaç TL, en ucuz nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımlı, şık ve modern tasarımlı Kiwi katı meyve sıkacakları ile soğuklarla birlikte kapıyı çalan hastalıklara karşı bol vitaminli karışımlar hazırlamak çok kolay. Peki, Kiwi katı meyve sıkacakları ne kadar? İşte detaylar..

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

Bankalar neden kredi vermek istemiyor işin uzmanı sırrını açıkladı Tüm piyasa bu haberi konuşuyor

Dolarla mücadele etmek adına bankalara getirilen bazı zorunlulukların ardından bankaların  kurumsal bazı kredileri artık veremeyecek duruma geldiği konuşuluyor.  Merkez Bankası ile İSO ve TOBB arasındaki son toplantıdaki gerginliğin nedeni de kredilere erişim ve maliyet konusu olmuştu.

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Küresel konut piyasası normale dönüyor, peki Türkiye’de durum ne?

Parasal genişleme ortamında düşük faizli konut kredileri sebebiyle şişen küresel gayrimenkul piyasası, merkez bankalarının yüksek enflasyon karşısında para musluğunu kısmaya başlaması ile soğumaya başladı. Peki, bu durum Türkiye'ye yansıyacak mı? İşte konut sektöründe son durum...

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Patates ve soğan rekora koşuyor! İşte 3 Büyükşehir hali ile zincir marketlerdeki 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Son günlerde fiyat denetimleri ile gündeme gelen zincir marketlerdeki soğan ve patates fiyatlarını hal fiyatları ile karşılaştırdık. İşte 30 Mart 2022 patates soğan fiyatları listesi...

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Sirkeci ile Soğuksu tren hattı Haberi

Sirkeci ile Soğuksu tren hattı



   ELEKTRİKLİ TREN - Sirkeci ile Soğuksu arasında işleyecek elektrikli trenin hazırlıkları tamamlanmak üzeredir. Dün elektrikli tren, bir seyir tecrübesi yapmıştır. Yukarıda tecrübesi yapılan elektrikli tren görülmektedir. Yukarıda tecrübesi yapılan elektrikli tren görülmektedir. 




Elektrikli tren 29 ekimde işlemeye başlıyor.


Tren Sirkeci - Florya arasını 15 dakikada katedecek.


  Sirkeci - Soğuksu tren hattı elektrifikasyon ameliyesi hızlanmıştır. Zeytinburnu ile Yeşilköy arasındaki...