28 / 03 / 2024

Sirkeci üst geçidi ne zaman kalkacak

Sirkeci üst geçidi ne zaman kalkacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Fatih-Sirkeci'de Şehir Hatları Vapurları önünde yer alan tarihe tanıklık etmiş Sirkeci Yaya Üstgeçidi'nde, yaya güvenliğini sağlama gerekçesiyle kaldırma çalışmalarına başladı.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

Büyükçekmece'nin üst geçitleri yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Safranbolu'ya saat kulesi görünümünde üst geçit!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapımı süren üst geçit, Osmanlı padişahlarından 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797'de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

İnşaat reklamları ünlülerin resmi geçidi oldu!

Ekranın demirbaş reklamları inşaatlar, ünlü isimlerin resmi geçidi gibi oluyor. Selçuk Yöntem de onlardan biri. Gerçi bu özel ve güzel evler ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyormuş.

Şanlıurfa Tugay Yaya Geçidi inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bulunan Tugay Komutanlığı önünde yapımına başladığı 50 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki çift asansörlü üst geçidin yapımında sona geldi.

Erenler üst geçidi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nin ihalesine 28 Eylül Çarşamba günü çıkılacağını açıkladı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Şirinevler metrobüs istasyonunun üst geçidi yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler metrobüs istasyonu yaya üst geçidinde yenileme çalışması yapılacağını duyurdu. Belediye çalışmaları sebebiyle, 22-27 Ağustos tarihlerinde 22.00 ile 06.00 saatleri arası, geçici trafik düzeni kararı alındığını belirtti.

Sirkeci üst geçidi ne zaman kalkacak Haberi

Sirkeci üst geçidi ne zaman kalkacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Fatih-Sirkeci'de Şehir Hatları Vapurları önünde yer alan tarihe tanıklık etmiş Sirkeci Yaya Üstgeçidi'nde, yaya güvenliğini sağlama gerekçesiyle kaldırma çalışmalarına başladı. Ekipler, 00.00 ile 06.00 saatleri arasında, köprünün kaldırma çalışmalarını yürütecek. Önümüzdeki Çarşamba günü sabah saat 06.00'a kadar sürecek çalışmalar nedeniyle, kaldırma işleminin yapılacağı saatlerde, Sirkeci Üstgeçit'in bulunduğu sahil yolu araç trafiğine kapalı olacak.


HABERSİZ SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERDİ

Sirkeci Üstgeçidi'nin kaldırma çalışmaları kapsamında, gece saat 00.00 itibariyle üstgeçidin bulunduğu Ragıp Gümüşpala Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Araç sürücüleri, belediye görevlileri tarafından ara sokaklara yönlendirildi. Üstgeçidin kaldırılma işleminden habersiz olan araç sürücüleri ise oluşan trafik nedeniyle belediye görevlilerine tepki gösterdi.



İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

'Kennedy Caddesi-Ankara Caddesi ve...