28 / 03 / 2024

Sirkeci yaya üst geçidi kaldırıldı

Sirkeci yaya üst geçidi kaldırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, Sirkeci'deki Şehir Hatları Vapurları önündeki yaya üst geçidi kaldırıldı, üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Balat ve Sirkeci'de çarpık yapılaşma furyası!

Sirkeci'ye, Balat'a, Süleymaniye'ye nereye giderseniz gidin binaların önüne, üstüne, arkasına bu gecekondu plastik yerleşkeler hakim. Bu alanlarda yönetimler yetkilerine rağmen bu haksız, çirkin ve çarpık büyümeye göz yumuyor.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hurda karşılığı yıkım işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı iki adet yaya üst geçidinin geri dönüşüm malzemesi karşılığı kaldırılması amacıyla ihale düzenliyor. İhale 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

Sirkeci yaya üst geçidi kaldırıldı Haberi

Sirkeci yaya üst geçidi kaldırıldı

Sirkeci'deki Şehir Hatları Vapurları önündeki yaya üst geçidi kaldırıldı, üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, Sirkeci Meydanı, Kennedy, Ankara ve Reşadiye Caddesi kavşağındaki üst geçidin sökülme işlemi, 70 kişilik ekiple 7 saat içinde tamamlandı.


Buradaki görsel yoğunluğunun azaltılması amacıyla gece yarısından itibaren üç parçaya ayrılarak sökülmeye başlanan yaklaşık 221 tonluk geçit, kesilip vinçlerle taşınırken, çalışmalar süresinde trafik akışı, alternatif yollardan sağlandı.


Bölgedeki yaya ulaşımı, bundan sonra trafik ışıklarıyla sağlanacak. Üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.


İBB, daha önce de aynı amaçla Tarihi Sirkeci Garı’nın önündeki benzin istasyonunu kaldırmış, bu alanı park haline getirerek halkın hizmetine...