19 / 04 / 2024

Sirkecideki yay üst geçidi kaldırıldı

Sirkecideki yay üst geçidi kaldırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, Sirkeci'deki Şehir Hatları Vapurları önündeki yaya üst geçidi kaldırıldı, üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.

Son dakika! ALES/3 sonuçları yayınlandı...

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nın sonuçları açıklanarak yayınlandı. İşte haberin detayları...

BİM'de Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacak!

BİM'in 15 Eylül kataloğu yayımlandı. Katalogda Vivo cep telefonu 3 bin 499 TL'ye, set üstü bulaşık makinesi 5 bin 99 TL'ye satılacağı açıklandı. İşte aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

A101'de tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü! A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 10 lira ve üstü alışverişlerde tam yağlı 400 gram tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

BİM 7 Temmuz kataloğunu yayımladı! BİM'de elektrikli bisiklet, Via cep telefonu ve set üstü ocak uygun fiyata satışta!

BİM'in 7 Temmuz 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte fiyat listesi...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Merkez Bankası Liralaşma Stratejisi üstünde duruyor! Finansal istikrar raporunu yayınladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın finansal istikrar hedefine yönelik kararlı adımları devam ediyor. Banka, son yayınladığı finansal istikrar raporunda Liralaşma Stratejisi'ni öne çıkardı. Bu strateji ile fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması amaçlanıyor.

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Kur korumalı hesaplarda o limit kaldırıldı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Kur korumalı TL mevduat hesaplarında faiz üst sınırı kaldırıldı. Kur korumalı hesaplarda asgari faiz seviyesi, politika faizi seviyesinde olacak, üst sınırı banka tespit edecek.  Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

BİM’de çeyiz düzenlere bayram ettirecek indirimler! Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL...

BİM’in çeyiz düzenlerin kaçırmaması gereken 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 24 Mart 2023...

BİM’de termos 239 TL’ye, set üstü ocak 1400 TL’ye, çift kişilik nevresim 270 TL’ye düştü. 24 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market’in 24 Şubat 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de termos 239 TL’ye, set üstü ocak 1400 TL’ye, çift kişilik nevresim 270 TL’ye düştü.  İşte BİM 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Deprem bölgelerindeki maaş ödemeleri için kritik düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son dakika!.. Hemen bakın!

MASAK, olağanüstü hal ilan edilen eyaletlerde maaş ödemelerine ilişkin yeni kurallar yayınladı. Sonuç olarak, olağanüstü hal ilan eden 10 şehir mağdurları, maaş ödemelerinde kimlik belgeleri olması halinde işlem yapabilecek.

Kriptoda deprem üstüne deprem! BlockFi iflas başvurusunu duyurdu!

Kripto para piyasasında deprem üstüne deprem yaşanıyor. FTX'in çöküşü ile başlayan problemler kripto para dünyasını sarsıyor. Kripto şirketi BlockFi, dün resmen iflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı. İflaslar daha da yayılabilir.

İktidar cephesinden üst düzey yetkili isim asgari ücrete temmuz ayında ne kadar zam yapılacağını canlı yayında açıkladı

Milyonlarca asgari ücretle çalışan vatandaş, temmuz ayında maaşlarına yapılacağı konuşulan zammı merak ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete temmuz ayında ne kadar zam yapılacağını katıldığı canlı yayın programında açıkladı.

Sirkecideki yay üst geçidi kaldırıldı Haberi

Sirkecideki yay üst geçidi kaldırıldı

Sirkeci'deki Şehir Hatları Vapurları önündeki yaya üst geçidi kaldırıldı, üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan açıklamaya göre, Sirkeci Meydanı, Kennedy, Ankara ve Reşadiye Caddesi kavşağındaki üst geçidin sökülme işlemi, 70 kişilik ekiple 7 saat içinde tamamlandı.


Buradaki görsel yoğunluğunun azaltılması amacıyla gece yarısından itibaren üç parçaya ayrılarak sökülmeye başlanan yaklaşık 221 tonluk geçit, kesilip vinçlerle taşınırken, çalışmalar süresinde trafik akışı, alternatif yollardan sağlandı.


Bölgedeki yaya ulaşımı, bundan sonra trafik ışıklarıyla sağlanacak. Üst geçidin ayakları ise trafiği aksatmayacak şekilde üç günde sökülecek.


İBB, daha önce de aynı amaçla Tarihi Sirkeci Garı’nın önündeki benzin istasyonunu kaldırmış, bu alanı park haline getirerek halkın hizmetine...