29 / 03 / 2024

Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası arsası

Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası arsası

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından Sivrihisar ilçesine bağlı Hızırbey Mahallesi'nde yer alan Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası ve arsası 25 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT'den alabilirsiniz!

Meclisten odan alan nakit desteği sayesinde PTT üzerinden başvuruda bulunarak 2059 TL – 3708 TL yardım alabilirsiniz.

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Antalya'da satılık gayrimenkul ihalesi 22 Mayıs'ta!

Antalya PTT Başmüdürlüğü tarafından arsa ve üzerinde betonarme karkas olan 4 katlı Hasyurt PTT Hizmet, Santral ve Lojman Binası satılıyor..

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

PTT emlak vergisi ödemeleri için hizmet bedeli alıyor mu?

Emlak vergisi ödemeleri, taşınmazın bulunduğu ilçe belediyesine yapılıyor. Ayrıca, mükellefler emlak vergisi borcunu PTT havalesi ile de ödeyebiliyor. Peki, PTT emlak vergisi ödemeleri için hizmet bedeli alıyor mu?

Eskişehir Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası 25 Kasım'da ihale ediliyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından Sivrihisar ilçesine bağlı Hızırbey Mahallesi'nde yer alan Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası ve arsası 25 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

Yenişehir Hizmet Merkezi açıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde kurulan Yenişehir Hizmet Merkezi, Edip Akbayram ve Moğollar konseriyle açıldı. Yenişehir Hizmet Merkezi’nde; Belediye Birimleri, Sağlık Ocağı, PTT Bank, İSKİ, İGDAŞ, AYEDAŞ ve Muhtarlık yer alıyor...

Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası arsası Haberi

Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası arsası

Eskişehir PTT Başmüdürlüğünden:


1) Eskişehir PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi, Hızırbey Mahallesi Eskişehir Asfaltı sokağında bulunan, tapuda 29 28 Ş-C pafta, 332 ada, 125 parsel nolu 2244,00 m² mesahalı arsa ve üzerinde bulunan bahçeli betonarme Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2) İhalenin yapılacağı yer: Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Arifiye Mah. 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No:9 26102 Odunpazarı - ESKİŞEHİR adresinde olup, telefon no: 0 (222) 230 13 63, Fax: 0 (222) 221 22 07 dir.

3) İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi çalışma saatleri içerisinde Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odada incelenebilecek ve 25.00.-TL karşılığı temin edilebilecektir.

4) İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç...