19 / 03 / 2024

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler ödeme tablosu

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler ödeme tablosu

Firma bünyesinde 48 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılan Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Projede fiyatlar 445 bin 410 TL'den başlangıç gösteriyor...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Mall of İstanbul 2. Etap 2017 değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mall of İstanbul 2. Etap 2017 değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Mall Of İstanbul 2. Etap Otel ve Residence 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Atakent Tema İstanbul 2. etap satış ofisi!

Atakent Tema İstanbul 2. etap satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etapta satışlar yakında başlayacak...

Tema İstanbul 2. etap iletişim!

Tema İstanbul 2. etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2. etap projesinde 800 daire olacak...

Tema İstanbul 2.etap ön talepte!

Tema İstanbul 2.etap için ön talep süreci başladı. Tema İstanbul'un yanına yapılacak olan yeni etapta 800 konut yer alıyor...

Mall of İstanbul 2.etap imar planı askıda!

Başakşehir Mall of İstanbul 2.etap imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı...

Evora İstanbul 2. Etap ve Seyranşehir'in Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul 2. Etap ve Başakşehir'de inşa edilen Seyranşehir projelerinin Kesin Kabul Tutanakları onaylandı.

Fikirtepe 216 İstanbul 2.etap fiyatları!

Fikirtepe 216 İstanbul 2.etap fiyatları 398 bin liradan başlıyor. Baysaş İnşaat'ın projesi 216 İstanbul 2. etapta 579 adet daire yer alıyor...

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler ödeme tablosu Haberi

Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler ödeme tablosu

Toplam 930 adet daireden meydana gelen Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler teslim hakkında bilgilerden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Skyland İstanbul Teras Evler projesi toplam 46 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 


Skyland İstanbul 2.etap Teras Evler teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Seyrantepe Skyland İstanbul Teras Evler'de; oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, masa tenisi, yürüyüş parkuru, fitness salonu, tenis kortu, toplantı salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, restoran, cafe, hamam bulunuyor. 


Fiyatların 445 bin 410 TL'den başlangıç gösterdiği Skyland İstabul Teras Evler 2.etap projesinde yüzde 30 peşinat...