25 / 04 / 2024

Sleep Well Expo yatak fuarı nerede

Sleep Well Expo yatak fuarı nerede

Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı...

Ali Kılıç: M’Expo için 500 bin imza toplayacağız!

550 bin nüfusluk Maltepe’nin çok önemli sorunları olduğuna dikkat çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’Expo projesi için Maltepelilerin desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek “500 bin imza toplayacağız” dedi.

2025 Expo'nun en güçlü adayı Ankara!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, şu anda 2025 EXPO’nun en güçlü adayının Ankara olduğunu belirterek, “EXPO’nun düzenlendiği kentlere 10-15 milyar dolar yatırım yapılıyor'' dedi.

İSMOB 2015 CNR Expo'da kapılarını açtı!

27 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı ( İSMOB ) İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da mobilya severlere bugün kapılarını açtı.

Sembol İnşaat, Expo 2017'nin ana projecisi oldu!

Başkent Astana, Orta Asya ve BDT ülkelerinin en iddialı projesi olarak tarihe geçecek olan 'EXPO 2017'ye, Sembol İnşaat organizasyonun en büyük yüklenici firması ve ana projecisi olarak dikkat çekiyor.

Antalya Expo Center, bu yıl 5 yeni fuara ev sahipliği yapacak!

Antalya Expo Center, bu yıl beş yeni fuara başlayacak. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık,Antalya'nın uluslararası fuar organizasyonları için ideal kentlerden biri olduğunu ifade etti.

Antalya Expo Center bu yıl beş yeni fuara ev sahipliği yapacak!

Antalya'yı fuarlar kenti yapmaya çalışan Antalya Expo Center, bu yıl beş yeni fuara başlayacak. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık yapılacak fuarlar hakkında bilgi verdi.

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Kılıç, M'Expo Center projesine destek istedi.

Koç M'Expo Center'ın golf sahalarına talip oldu!

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın geçen hafta açıkladığı Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center, 1 milyon metrekare alan üzerinde 900 milyon euro yatırım maliyetiyle dev bir proje....

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Maltepe M'Expo Fuar'ın tanıtımı yapıldı!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi M 'Expo Center, The Marmara Otel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı.

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center'a yapılacak golf sahalarına Koç Ailesi talip. Şirket, M'Expo Center'a inşa edilecek golf sahalarının hem yatırım hemde işletmesini üstlenmek istiyor..

Maltepe'ye M'Expo Center Fuar projesi geliyor!

Maltepe Belediyesi'nin öncülüğünde, M'Expo Center adını alacak "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi" projesi için Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıya katılan iş adamlarını projeye yatırım yapmaya çağırdı.

M'EXPO Center 900 milyon Euro'ya mal olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi Projesi'nin (M'EXPO Center) yatırım maliyetinin 900 milyon euro olacağını belirterek, birçok ilki bünyesinde barındıracak" dedi

Sleep Well Expo yatak fuarı nerede Haberi

Sleep Well Expo yatak fuarı nerede


Türkiye’nin ilk ve tek “Sleep Well Expo-Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.


Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek, “Sleep Well Expo - Yatak Ana sanayi, Yan sanayi, Makine ve Ekipmanları Fuarı”, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Türkiye’de son yıllarda gelişen hastane ve otel projelerinin en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak ve ekipmanları bu yıl ilk kez düzenlenen Sleep Well Expo Fuarı’nda sergilenecek.


Sleep Well Expo Fuarı’nı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmen evi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satın alma yetkililerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.


Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı...