25 / 04 / 2024

SofaLoca teslimleri

SofaLoca teslimleri

126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor.

SofaLoca'da ön talep toplanmaya başlandı!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olarak sunulan SofaLoca'da ön talepler toplanmaya başladı. Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen SofaLoca, kasım ayı içinde satışa sunulacak.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Ankara Sofaloca projesi yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başkent Ankara Etimesgut'ta inşa edilen Sofaloca projesi yapı ruhsatı alındı.

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı!

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı. Teslim işlemlerin 24 Aralık 2014'e kadar devam edeceği proje kapsamında toplam 253 adet konut teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

SofaLoca teslimleri Haberi

SofaLoca teslimleri


EMLAK Konut'un Ankara'da hayata geçirdiği ilk proje olan SofaLoca, Anneler Gün için özel bir kampanya başlattı.  126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor. 


SofaLoca'da anneler gününe özel indirim avantajının haricinde yatırımcıya alternatifli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Projede 60 ay 0 faiz'le yatırımcı daire sahibi olurken, yüzde 1 peşin ödeme avantajlarıyla da konut sahibi olmanız mümkün. SofaLoca'da ayrıca 120 aya varan cazip ödeme avantajları da yer alıyor. 150 lüks konuttan oluşan Sofa Loca'da tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daireler yer...