29 / 03 / 2024

söğütlü park nerede

söğütlü park nerede

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisler hizmete alındı. Gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Sakarya Söğütlü Park yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Söğütlü’de inşa ettiği sosyal tesislerin yarın açılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, Yeni Sakarya’nın inşası hızla devam ediyor. Söğütlü’de hayata geçirilen yatırımımız da ilçemize önemli bir değer katacak" dedi

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Bahçeşehir Park nerede?

Bahçeşehir Park Konutları Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat imzası taşıyor. Projede dükkan fiyatları metrekare bazında 30 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Bahçeşehir Park nerede?

Ak Towers Söğütlü Trabzon satış ofisi!

Ak Towers Söğütlü projesi 17 kattan oluşuyor. 6 blok halinde yükselen proje toplam 40 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi teslim tarihi!

Ak İnşaat tarafından hayat geçirilen Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi 40 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Toplam 440 adet dairenin bulunduğu Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi teslim tarihi ise haberimizde yer alıyor.

Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı! 1+1 daireler 145 bin TL' den başlıyor!

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesinde toplam 440 adet daire bulunuyor. 17 kattan oluşan proje 6 blok halinde yükseliyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı. Daireler 145 bin TL' den başlıyor.

1968 yılında Arçelik, Sütlüce'deki fabrika binalarını satacakmış!

1968 yılında Arçelik şirketi, Sütlüce'deki yerinden ayrılarak Çayırova'daki yeni tesislerine taşınmış. Sütlüce'deki bina ve arsaları ise satılığa çıkarmış. 17 bin metrekare kapalı sahası ve 4 bin metrekare arsa Arçelik tarafından satılacakmış.

Adapazarı Söğütlü yol çalışmaları devam ediyor!

Adapazarı Söğütlü yol çalışmaları devam ediyor. Yenikent-Söğütlü arasında yapılması planlanan duble yol AKP Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ün isteğiyle kaydırılıyor. Söğütlü ilçesi bu değişikliğe isyan ediyor.

Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park Evleri Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor. Peki Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

Şerh; tapu kütüğünde, mal sahibinin haklarını kısıtlama amacı ile belirtme yapılması anlamına geliyor. Peki, tapuya konulan şerhlerden olan belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

söğütlü park nerede Haberi

söğütlü park nerede


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisler hizmete alındı. Gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, İl kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Tesis, bin 400 metrekare

Programın açılış konuşmasını yapan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Büyükşehir Belediyemizin tüm ilçelerde çalışmaları devam etmektedir. Bu akşam da Söğütlümüzün markası olacak yeni sosyal tesisimizi açıyoruz. Yaklaşık bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen bu sosyal tesisler, ilçemize önemli bir değer...