19 / 04 / 2024

Söke Vadi Evleri ödeme tablosu

Söke Vadi Evleri ödeme tablosu

Yatırım ya da kullanım amacıyla Söke Vadi Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler 30 Temmuz 2014 tarihinden itibaren şantiyede örnek daireyi gezerek, birçok bankanın alternatifli kredi imkanlarından faydalanabilecekler.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Vadi Evleri 2.Etap için sözleşme, yüklenici Yıldızlar İnşaat ile 16 Mayıs 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap'ta konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Vadi Evleri 2. Etap projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Söke Vadi Evleri ödeme tablosu Haberi

Söke Vadi Evleri ödeme tablosu


Kuşadası, Söke Aydın üçgeninin yeni yıldızı Vadi Evleri'nin yapımı hızla devam ediyor.Vadi Evleri'nde hemen tapu avantajıyla satışlar başladı. Yatırım ya da kullanım amacıyla Vadi Evleri'nden konut sahibi olmak isteyenler 30 Temmuz 2014 tarihinden itibaren şantiyede örnek daireyi gezerek, birçok bankanın alternatifli kredi imkanlarından faydalanabilecekler. 

Vadi Evleri, konut alanlar ya da projeye ilgi duyanlara 4 farklı kameranın canlı yayınıyla projenin tüm yapım aşamasını http://www.sokevadievleri.net adresinden canlı olarak izleyebilme ayrıcalığını da sunuyor.

Aradığınız her şey ve daha fazlasına sahip olacağınız  “Vadi Evleri” ile ilgili daha fazla bilgiyi http://www.sokevadievleri.net adresinden ya da 0532 111 82 34 nolu telefondan edinebilirsiniz ....