19 / 04 / 2024

Spil Dağı Milli Parkı Projesi ne durumda

Spil Dağı Milli Parkı Projesi ne durumda

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Bursa'da satılık tarla fırsatı! Siz de 65 bin TL'ye tarla sahibi olabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 20 bin 625 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili Keçiborlu ilçesi, Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak Tekirdağ'da arsa satıyor! Hayrabolu'da 20 bin 625 liraya arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Spil Dağı Milli Parkı Projesi ne durumda Haberi

Spil Dağı Milli Parkı Projesi ne durumda

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı. Şimdi 246 kişilik spor ve 132 kişilik sağlık oteli olmak üzere iki oteli projesi de yap-işlet-devret modeli ile ihalesi yapılacak" dedi. Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, "Ülkenin en modern altyapısı olan milli parkı projesini tamamladık" dedi. Spil Dağı Milli Parkı'nda yapımı süren çalışmalar hakkında AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş'a bilgiler veren Bayrak, 1968'de 6 bin 694 hektarlık alanda oluşturulan Spil Dağı Milli Parkı'nın 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğunu, 2 yıllık çalışmayı sağlanan ödenekler sayesinde bir yılda bitirdiklerini...