23 / 04 / 2024

Stüdyo 35 görselleri

Stüdyo 35 görselleri

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, tanıtıma özel fırsatların 23 Kasım'a kadar devam edeceğini dile getirdi çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat'm yeni projesi "Stüdyo 35" satışa çıktı...

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo daireler Türk toplumuna uygun değil!

Bugüne kadar hiç stüdyo daire üretmediklerini söyleyen Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, "Stüdyo dairelerin Türk toplumu birlikte yaşama alışkanlıklarına uygun olmadığı görüşündeyim" dedi.

Stüdyo daire mantığı Türk toplumu için kullanışlı değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yasalaşırsa artık stüdyo daireler inşa edilemeyecek. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini paylaştı...

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Toplam 100 adet daireden meydana gelen Stüdyo 35 projesi Katal İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı.

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Eslek ve Gökhan Gökhan tarafından kuruldu.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Gaziantep Kavaklık'ta stüdyo daireler çoğaldı!

Gaziantep'in bir zamanlar en gözde mekanı olan Kavaklık,'ta mantar gibi 1+1 stüdyo dairelerin çoğalması dikkat çekiyor. Şehirde eski binalar yıkılıp, yerlerine 1+1 apartlar yapılıyor.

Sinpaş Queen Central Park Bomonti'de 434 bin TL'ye stüdyo!

Sinpaş GYO'nun Queen Central Park projesinde satışlar başladı. Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 434 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Stüdyo 35 görselleri Haberi

Stüdyo 35 görselleri

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, tanıtıma özel fırsatların 23 Kasım'a kadar devam edeceğini dile getirdi çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat'm yeni projesi "Stüdyo 35" İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 15 Kasım'da lansmana çıkan "Stüdyo 35" evlerinin yüzde 30'u satıldı. Yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarım dile getiren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin lansmana özel fırsatların 23 Kasım'a kadar devam edeceğini açıkladı. 


Otel konforunda 3 bin metrekarelik alanda 1 + 1, 100 adet daireden oluşan "Stüdyo 35" evleri, 15 Kasım'da lansmana çıktı. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunan Katal İnşaat yetkilileri, satış "Stüdyo 35"...