25 / 04 / 2024

Süleyman Seba Ödülü

Süleyman Seba Ödülü

Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen ve farklı kategorilerde Süleyman Seba Ödülü'ne layık görülen isimler belli oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 'En başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Süleyman Soylu'dan mülkiyet sahiplerine kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm çalışmalarında, özellikle mülkiyet sahiplerinden biraz daha fazla gayret sarf etmelerini istediklerini dile getirdi.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Süleyman Soylu'dan korkutan İstanbul depremi uyarısı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Hazırlık Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Süleyman Soylu'dan Bingöl Depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bingöl depremi ile ilgili olarak, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı. Bingöl'de 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var." dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Rize Hamamderesi projesinde sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırklareli Üsküp'te sözleşme dönemi başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Kırklareli Üsküp projesinde sözleşme dönemi başlıyor.

Süleyman Seba Ödülü Haberi

Süleyman Seba Ödülü

“Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller” tarafından düzenlenen “Süleyman Seba Ödülleri” sahiplerini buldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, “Yılın Belediye Başkanı Ödülü”nü aldı.


Bahçeşehir Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine siyaset, iş ve basın dünyasından çok sayıda isim katıldı. Farklı kategorilerde yapılan değerlendirme sonucu başarılı bulunan isimler ödüle layık görüldü. Belediye Başkanları kategorisinde yapılan değerlendirmede Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da “Yılın Belediye Başkanı Ödülü”ne layık görüldü. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödülü Başkan Yardımcısı Sami Kılıç aldı.


Bağcılar...