24 / 04 / 2024

süleymani ula medresesi

süleymani ula medresesi

1936 yılında Arnavutköy'de dört katlı bir evin kirası 45 liraymış. Valide-i Atik Medresesi 180 liraya, Süleymaniye'de bulunan 21 odalı Süleymani Ula Medresesi 460 liraya kiraya verilecekmiş.

Almanya'da kira krizi büyüyor! Kira gideri hane gelirinin yarısına yaklaştı!

Almanya'da yaşayan vatandaşlar, COVID-19 pandemi döneminden bu yana kiralarını ödemekte zorlanıyor.  Vatandaşların konuta harcadıkları para hane gelirlerinin neredeyse yarısına ulaştı.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 318 kilometreye ulaşacak!

İstanbul'da şu anda 233 kilometre raylı sistem hizmet verdiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''85 kilometrelik metro hattı projelerimiz tamamlandığında İstanbul kent içi raylı sistem uzunluğu tam 318 kilometreye ulaşacak'' dedi.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Cahit Turhan: Ulaştırmada atağa geçtik!

Ulaştırma ve haberleşme yatırımlarının hayatın her alanına etki ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan "Ulaştırmada atağa geçtik" dedi.

Kapıkule'den günlük araç çıkış sayısı rekora ulaştı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay, Kapıkule'de tır giriş ve çıkışının arttığını belirterek, "Bizim Türkiye'den gönderdiğimiz araç sayısı günde bin 200'ü bulmuş durumda. Bu bir rekor." dedi.

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Premar Gayrimenkul 2019’da 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Kurumsal emlak pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Premar Gayrimenkul, 2019 sonunda yurtiçinde 200, yurtdışında 25 ülkede 250’yi aşkın bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

süleymani ula medresesi Haberi

süleymani ula medresesi

İstanbul Belediyesi İlanları

                                         Senelik muhammen  Mukavvat

                                                                kirası   teminatı

 Arnavutköy'de Lütfiye M.Elçi sokağında

29/67 nolu iki kat dört odalı ev                     45      3,38

 Üsküdar'da Valde Atik M. Cami sokağında

yeni 48 nolu Valide-i Atik Medresesi            180     13,50

 Süleymaniye'de Samanvirani sani M. Döğ-

meciler S. yeni 44 nolu 21 odalı Süleyma-    460     34,50

ni Ula Medresesi...