26 / 04 / 2024

Sümela Manastırını kaç kişi ziyaret etti

Sümela Manastırını kaç kişi ziyaret etti

Uzungöl'den sonra en fazla ziyaretçi ağırlayan ve yılda 500 bin turistin ziyaret etmesi amaçlanın Trabzon'daki tarihi Sümela Manastırı ve Ören Yeri'ni bu yıl ekim ayına kadar 472 bin 904 kişi ziyaret etti.

Vatandaşlara 'Yarısı Bizden' çağrısı: 10 bağımsız bölümlü apartman için 14 milyon TL destek! Sakın kaçırmayın!

Konut sektörü temsilcileri İstanbul'da başlayan 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasının kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtti. İşte kampanyanın detayları ve uzmanların açıklamaları...

Buğday ekimlerinde büyük şok! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? Çiftçiler bu rakamlara şimdi bakın!

Buğday ekimlerinde bu sezon 20 gün ile 1 ay ileri kayma yaşandı. Peki yurt içi piyasalarda buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? İşte 25 Kasım 2023 fiyat listesi...

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları bugün kaç lira oldu? Benzin, motorin, LPG'de Mayıs depremi! Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte Opet, PO, BP, Shell, Total 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Aile Destek Programında hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Mayıs 2023 paralarını sakın kaçırmayın!

Aile Destek Programında hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak... Mayıs 2023 paralarını sakın kaçırmayın...

18 Mayıs 2023 çeyrek altın kaç TL? Gram altın, ons altın ne kadar? 18 Mayıs 2023 tam altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.243,85 liradan satılıyor. 18 Mayıs 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Mayıs altın fiyatları!

17 Mayıs 2023 çeyrek altın kaç TL? Gram altın, ons altın ne kadar? 17 Mayıs 2023 tam altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.257,47 liradan satılıyor. 17 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 17 Mayıs altın fiyatları!

16 Mayıs 2023 çeyrek altın kaç TL? Gram altın, ons altın ne kadar? 16 Mayıs 2023 tam altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.266,72 liradan satılıyor. 16 Mayıs 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Mayıs altın fiyatları!

Sümela Manastırını kaç kişi ziyaret etti Haberi

Sümela Manastırını kaç kişi ziyaret etti


Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin gözde mekanlarından, Uzungöl'den sonra en fazla ziyaretçi ağırlayan ve yılda 500 bin turistin ziyaret etmesi amaçlanın Trabzon'daki tarihi Sümela Manastırı ve Ören Yeri'ni bu yıl ekim ayına kadar 472 bin 904 kişi ziyaret etti. 


Kentin Maçka ilçesindeki Altındere Vadisi'nde yer alan tarihi manastır, ilçedeki Karadağlar'ın yamacındaki kayalıkların arasındaki muhteşem görüntüsüyle ziyaretçilerini büyülüyor. Sümela, bünyesinde barındırdığı akarsuları, her mevsim farklı renklere bürünen ormanları, yakınındaki yaylaları ve yaban hayatı ile her mevsim ziyaretçi ağırlamayı sürdürüyor. 


İlkbaharda rengarenk açan mevsim çiçekleri ve ormanları, yazın serin havası ve yemyeşil bitki örtüsü, kışın ise kar yağışıyla beyaza bürünerek adeta gelinliğini giyen doğal ortamı ile ilgi çeken ören yeri, sonbaharda ise farklı bir güzellik sunuyor. 


Sonbaharda, ören yerini kaplayan çoğunluğu ladin, çınar ve kızılağaçtan...