29 / 03 / 2024

sümer gayrimenkul değerleme yönetim kurulu üyesi Erkan Yıldız

sümer gayrimenkul değerleme yönetim kurulu üyesi Erkan Yıldız

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yıldız kimdir? Erkan Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erkan Yıldız'ın biyografisi...

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Gayrimenkul değerleme tarifesi neye göre belirlenir?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesinde yapılan güncellemeyle, değerleme ücretlerinde ortalama yüzde 7,5 oranında artış yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Servet GYO'nun revize edilen gayrimenkul değerleme raporları!

Servet GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 29 Mayıs 2020 tarih 12233903-340.15E.5436 sayılı yazısına istinaden hazırlanan revize gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. 

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Martı GYO'dan gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme raporları ek süre alınması hakkında açıklama yaptı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 3. Kısım 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 3. Kısım projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3 Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.  

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3 Etap 1. Kısım projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Muteber Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Muteber Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Lütfü Bal ve Ömer Abidin Bal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

sümer gayrimenkul değerleme yönetim kurulu üyesi Erkan Yıldız Haberi

sümer gayrimenkul değerleme yönetim kurulu üyesi Erkan Yıldız

Erkan Yıldız kimdir?

Erkan Yıldız, 1976 Ankara doğumlu olup,  lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Gayrimenkul sektöründe özellikle harita-kadastro, inşaat ve değerleme konularında yaklaşık 12 yıllık deneyime sahiptir. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansına sahip olan Erkan Yıldız, halen şirketin sorumlu ortaklarından olup, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kalite Güvence Sistemi Sorumlusu olarak görevlerini sürdürmektedir.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

"Ulusal ve uluslararası düzeyde gayrimenkul ve ilişkili her türlü değerleme ve danışmanlık hizmetini vermek üzere 2009 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.


Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Seri VIII, No:35 sayılı ‘Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler İle Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkındaki Tebliğ’ çerçevesinde 08.02.2011 tarihinde listeye alınmıştır.


SPK lisanslı kurumumuz Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık...