19 / 04 / 2024

suudi gazetecinin samsuna yaptıracağı cami

suudi gazetecinin samsuna yaptıracağı cami

Samsun Büyükşehir Belediyesi' nin daveti üzerine kente gelen Suudi Arabistan heyetinden Al Riyad Gazetesi Editörü Hani Mosaeel, hayran kaldığı Ayvacık’ a cami yaptırmaya karar verdi...

Tiran ve Sanafir adaları Suudi Arabistan'a geçti!

Tiran ve Sanafir adalarının egemenliğinin Suudi Arabistan'a geçmesini öngören anlaşma parlamentodaki Milli Güvenlik Komisyonu'nda onaylandı.

Tiran ve Sanafir adaları Suudi Arabistan'a devredilecek!

Mısır, Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a teslim etmeye yönelik birkaç önemli adım attı. Mısırlı muhalif siyasetçiler dün, adaların Arabistan'a verilmesi durumunda açlık grevi ve çeşitli eylemler yapacaklarını bildirdi.

TAV, Suudi Arabistan'da üç havalimanını işletecek!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'daki 3 havalimanının genişletilmesi ve işletilmesini içeren nihai anlaşmasını Riyad'da imzaladı.

Galatasaray'ın Riva arazisine Suudi Arabistanlı şirket talip!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesi için 8 Haziran'da ihaleye çıkacak. İhalede Suudi Arabistan merkezli bir şirketin üç parsele birden talip olacağı iddia edildi.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

Tav Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanı için görüşmelere başladı!

Tav Holding ve ortağı Al Rajhi Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanının işletme ve geliştirme hakkı için Krallık daveti üzerine görüşmelere başladı.

Suudi Arabistan'da eğlence şehri inşa edilecek!

Suudi Arabistan'da Başkent Riyad'ın güneyine "eğlence" üzerine kurulacak 334 kilometrekarelik yeni bir şehir inşa edileceği duyurdu.

İnşaat sektörü firmaları Suudi Arabistan'da!

İnşaat sektör firmaları, yurt dışı pazarlama programlarına Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeler fuarı ile başladılar.

Moody's Suudi Arabistan'ın kredi görünümü destekliyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Suudi Arabistan'ın "A1" seviyesinde olan kredi notunun ve "durağan" görünümünü desteklediğini açıkladı.

Suudi Arabistanlı Firmalar İle İkili Görüşmeler Etkinliği 3 Nisan'da!

İstanbul Ticaret Odası tarafından 3 Nisan 2017 Pazartesi günü, “Suudi Arabistanlı Firmalar İle İkili Görüşmeler” isimli etkinlik gerçekleşecek. Etkinlikte, Arap ülkelerinde yatırım fırsatları ile ilgili sunum yapılacak.

Toyota, Suudi Arabistan'da fabrika kuracak!

Toyota Motor, Suudi Arabistan'da bir fabrika kurmak için çalışmalara başlıyor. Parça tedarikinin büyük bölümü Türkiye ve Mısır'dan tedarik edilecek.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

Suudi Arabistan'da 2 Türk inşaat işçisi mahsur kaldı!

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nden Suudi Arabistan’a çalışmaya giden 3 inşaat işçisinden birinin elektrik çarpması sonucu ölmesi nedeniyle 2 işçinin pasaportlarına el konuldu. Pasaportlarına el konulan 2 işçi 1 yıldır Türkiye’ye dönemiyorlar.

suudi gazetecinin samsuna yaptıracağı cami Haberi

suudi gazetecinin samsuna yaptıracağı cami


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine kente gelen Suudi Arabistan heyetinden gazeteci Hani Mosaeel, hayran kaldığı Ayvacık’a cami yaptırmaya karar verdi.


Türkiye Cidde Büyükelçiliği Basın Ataşeliği ve Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Samsun İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine şehre gelen Suudi Arabistanlı iş adamı ve gazetecilerin, kentin doğal, kültürel, tarihi ve turistik mekanlarına yönelik gezileri sürüyor.


Arap heyet, doğa turizminin gözde mekanlarından Karadeniz'in Saklı Cennet'i Ayvacık'ı gezerken buranın doğasına ve güzelliğine hayran olan Suudi Arabistanlı gazeteci Al Riyad Gazetesi Editörü Hani Mosaeel, ilçeye cami yaptırmak için başkanlardan yardım istedi. Mosaeel, "Burada yaşayan insanlar ramazan ayında teravih namazı kılsınlar aynı zamanda hafızlar yetişsin diye bu ilçeye cami ve medrese yaptırmak istiyorum. 500 tane de Kur’an-ı Kerim göndereceğiz. Ülkeme dönüşte...