28 / 03 / 2024

symbol yaşam merkezi nerede

symbol yaşam merkezi nerede

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Symbol Yaşam Merkezi için kavşak yapılacak!

Kavanlar İnşaat, Kocaeli'de 2015'te açılışını yapacağı Symbol Yaşam Merkezi için yol yatırımına başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun önderliğinde başlayan proje kapsamında, trafiğin rahatlatılması için harekete geçildi.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi!

Geçtiğimiz günlerde kaymakamlık makamında Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan protokolle ilçeye yapılması planlanan, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi.

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi'nin projesi şekillendi!

Geçtiğimiz günlerde Kaymakamlık makamında Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yapılan protokol ile ilçeye yapılması planlanan, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin projesi şekillendi.

Beylikdüzü Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

symbol yaşam merkezi nerede Haberi

symbol yaşam merkezi nerede

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında Kavanlar inşaat tarafından hizmete açıldı. Benzeri Avrupa ve ABD'de dahi olmayan Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı. Kocaeli'nde bulunan Symbol Yaşam Merkezi'nin 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirildiğini anlatan yetkililer," 160'dan fazla ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı alışveriş merkezinin yiyecek içecek bölümünde ise bilinen restoranların yanı sıra bölge halkının beğenisini kazanmış yerel lezzetlere de yer verildi. Kiralama, pazarlama, yönetim ve konsept geliştirme hizmetinin Turkmall tarafından yapıldığı Symbol Alışveriş Merkezi, düzenlediği etkinlikleri ve kampanyaları ile şehir hayatına renk getirdi Ayrıca, 1171 kişilik oturma kapasiteli kongre ve gösteri sanatları merkezi. 670 kişilik balo salonunun önümüzdeki yılın...