29 / 03 / 2024

tapu kaçakçılığı

tapu kaçakçılığı

Ankara'da 1,5 milyon kişinin tapu bilgilerini sattılar. Ankara'da 1,5 milyon kişinin tapu bilgilerini sattılar. Başkentte vatandaşların tapu bilgilerini ele geçirerek para karşılığı sattıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Tapu devir işlemi için ne gereklidir? Başka ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?

Tapu resmi bir belgedir ve Tapu sicil müdürlüğü tarafından verilmektedir. Tapu, bir taşınmaz malikinin kim olduğunu gösteren resmi belgedir. Peki “Tapu üzerine almak için ne gereklidir? Başka bir ile gitmeden tapu devri nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Ebebek akülü arabalarda 1000 tl indirimli! Kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Anne ve bebek ürünleri mağazası ebebek her çocuğun hayali akülü arabalarda 1000 tl indirme gitti. 9 Ekim’e kadar devam edecek olan fırsatları kaçırmayın!

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

tapu kaçakçılığı Haberi

tapu kaçakçılığı

Başkentte vatandaşların tapu bilgilerini ele geçirerek para karşılığı sattıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.


Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın, "tapu bilgilerinin emlakçıya satıldığı" yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.


Ankara Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla operasyon düzenleyen polis, S.A, N.A, M.G. ve N.A.D'yi gözaltına aldı. Zanlıların, 2012'den beri yaklaşık 1,5 milyon kişinin tapu bilgisini ele geçirip 500 lira karşılığında talep edenlere sattıkları öne sürüldü.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, kefaletle serbest...