28 / 03 / 2024

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları sakarya

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları sakarya

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaf memnuniyetini dile getirdi.

Nef Yalıkavak teslim tarihi!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alan Nef Yalıkavak projesinde ön talepler toplanıyor. Proje 100 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nef Yalıkavak teslim tarihi...

Bodrum Nef Yalıkavak teslim tarihi!

Bodrum Nef Yalıkavak teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Nef Yalıkavak projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Bodrum Adres Yalıkavak teslim tarihi!

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak projesi 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 60 bin metrekare alanda inşa edilen projenin Şubat 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 3+1 daireler yer alıyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Kavak'ta 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Projede başvuru bedeli olarak 6 bin TL ödeniyor. İşte Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru tarihi...

Samsun Kavak TOKİ son başvuru tarihi!

Samsun Kavak TOKİ Evleri'nde başvuru süreci devam ediyor. Başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kavak şubesinde yapılabiliyor. İşte, Samsun Kavak TOKİ son başvuru tarihi!

Sakarya Aynalıkavak Çarşısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir tarihinde önemli yeri olan yapılar ve bölgelerde yenileme çalışmalarını bir bir hayata geçiriyo, Aynalıkavak Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmalar esnafın büyük beğenisini kazandı.

Kocaeli Kozluk'ta binalar yenileniyor!

Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak'ta bulunan binaların cepheleri İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince "binalar boyanıyor şehrimiz güzelleşiyor" projesi kapsamında güzel bir görüme kavuşturuldu.

Yalıkavak Nicchia teslim tarihi!

Lansmanının 27 Mayıs'ta yapılması planlanan projede villaların kendine özel bahçesi mevcut. Proje Neo Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Yalıkavak Nicchia teslim tarihi olarak 2 yıl sonra yapılması düşünüldü.

Kocaeli Kozluk'taki çıkmaz sokak açıldı!

Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Kozluk Mahallesi Aynalıkavak yanındaki sokağın açılması için bir süre önce çalışma başlatıldı. İş makinaları yardımıyla oldukça dik olan yerde gerekli düzenlemelerin ardından üst yapı çalışmasına geçildi.

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları devam ediyor!

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaf memnuniyetini dile getirdi.

Tarihi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tarihi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Tarihi çarşı daha modern bir görünüme kavuşacak. Bölge, şehir aydınlatmaları ve mobilyalarıyla tüm şehrin beğenisini kazanacak” dedi.

Aynalı Kavak Çarşısı Yenileme projesine başlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun daha önce müjdesini verdiği Aynalı Kavak Çarşısı Yenileme Projesinde çalışmalar başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar bölgedeki eski zeminin yenileneceğini açıkladı...

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları sakarya Haberi

Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarihi Aynalı Kavak Yenileme Çalışmaları’ndan bölge esnafının duyduğu memnuniyeti ifade eden Çapa, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile çarşımızın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağına yürekten inanıyoruz” diye konuşurken; bölge esnafından Batu, “İnşallah bu çalışmalarla birlikte şehrimizin en eski buluşma noktalarından olan Tarihi Aynalı Kavak Çarşısı, tekrar eski günlerdeki hareketliliğine kavuşacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aynalı Kavak Çarşısı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaf adına açıklamalarda bulunan Şenel Çapa, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Çarşımız yenileniyor. Çalışmaların tamamlanması ile çarşımızın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Bu proje esnafı mutlu etti. Aynalı Kavak Çarşısı’nın şehre kazandırılması adına önemli bir adım atılmış oldu” diye konuştu.



Çarşı...