19 / 04 / 2024

TAV Havalimanlarının aldığı ödüller

TAV Havalimanlarının aldığı ödüller

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, zirvede "En iyi Faaliyet Raporu" kategorisinde ilk sırada yer almak üzere, "En iyi İnternet sitesi" ve "Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket" olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

TAV'ın 2017 cirosu 1,1 milyar avro!

TAV Havalimanları'nın 2017 cirosu 2016'ya göre yüzde 3 artarak 1 milyar 143 milyon avroya ulaştı.

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını sundu!

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

TAV Havalimanları rotasını Nijerya ve Fildişi'ne çevirdi!

Türk firmalarının gözdesi haline gelen Afrika'ya yatırımlar başladı. TAV rotasını Nijerya ve Fildişi'ne kaydırırken MNG Holding eğitim, tarım, enerji ve sağlık alanlarında yatırım yapmak için Nijerya'da görüşmelere başladı

TAV, Filipinler Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine başvuruda bulundu!

TAV Havalimanları Holding Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. TAV, Filipinler'de bulunan Bölgesel Havalimanları'nın ihalesine ön yeterlilik için başvuru yaptı.

TAV Havalimanları'nın cirosu yüzde 17 arttı!

TAV Havalimanları'nın cirosu, bu yılın ocak-haziran döneminde yıllık yüzde 17 artışla 508 milyon avroya, konsolide net karı da yüzde 4 yükselişle 88 milyon avroya ulaştı

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı!

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd., Türkiye’nin önde gelen tavukçuluk şirketi Ege-Tav’ın yüzde 60 ile çoğunluk hissesini aldı.

TAV Havalimanları'nın karı yüzde 52 arttı!

TAV Havalimanları'nın konsolide net kârı 2014 yılının ilk dokuz ayında yüzde 52 artışla 174 milyon avro olarak gerçekleşti. Şirketin, işlettiği havalimanlarında hizmet verdiği yolcu sayısı da önceki yıla göre yüzde 14 artış gösterdi.

TAV, 9 aylık net karını 174 milyon avroya yükseltti!

TAV Havalimanları’nın konsolide net karı 2014 yılının dokuz ayında yüzde 52 artışla 174 milyon avroya çıktı. Hizmet verilen yolcu sayısı da yüzde 14 artış kaydetti.

TAV Havalimanları'nın kârı yüzde 114 arttı!

TAV Havalimanları'nın kârı yüzde 114 arttı. TAV Havalimanları'nın net kârı yılının ikinci çeyreğinde verimlilik artışının etkisi ile yüzde 114 artışla 190.9 milyon TL oldu.

TAV, 6 aylık kârını yüzde 60 yükseltti!

TAV Havalimanları’nın faaliyet gösterdiği hava limanlarındaki toplam yolcu sayısı temmuz ayında yüzde 8 artarak 8.48 milyon oldu. TAV, 6 aylık kârını yüzde 60 yükseltti.

TAV Havalimanlarının aldığı ödüller Haberi

TAV Havalimanlarının aldığı ödüller


TAV Havalimanları, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen "Yatırımcı İlişkileri Zirvesi"nde üç kategoride ödül kazandı. 


TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, zirvede "En iyi Faaliyet Raporu" kategorisinde ilk sırada yer almak üzere, "En iyi İnternet sitesi" ve "Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket" olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü. 


TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen, şirket olarak faaliyet gösterdikleri her alanda uluslararası standartlarda değer üretmek için çaba gösterdiklerini belirtti. 


Gösterilen çabanın yatırımcı ilişkilerine yansımasındaki en önemli unsurun, mevcutla yetinmeyip daha iyiye ulaşma gayreti olduğunu kaydeden İlgen, "Gerçek bilginin zamanında ve eşit olarak paylaşılması konusundaki farkındalığımız ve proaktif yaklaşımımız sonucunda, bu yıl oldukça kapsamlı ve titiz değerlendirme süreci sonrasında üç dalda ödüle layık görülüyor olmamız bizim...