19 / 04 / 2024

TED Koleji ne zaman açılacak

TED Koleji ne zaman açılacak

Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur tarafından Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'un yanında yükselecek olan TED Kolejı'nde çalışmalar başladı. TED Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılacak...

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Doğa Koleji’nin kime ne kadar borcu var?

Doğa Koleji’nde eğitim gören on binlerce öğrenci ve aileleri satış görüşmelerinden çıkacak haberi merakla bekliyor. İşte Doğa Koleji’nin 1.1 milyar TL'yi aşan borcunun perde arkası…

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklandı. Peki Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Ne olacak bu Doğa Koleji'nin hali?

2001’de eğitimci Fethi Şimşek tarafından kurulan, 2011’de Türkven’e bir kısmı satılan ve 2016’da bir gece yarısı Metal Yapı’nın sahibi Ömer Saçaklıoğlu’na 330 milyon dolara devri yapılan Doğa Koleji, bir yıl sonra işlerin yolunda gitmediğine dair ilk sinyali verdi...

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

İnşaat Mühendisi Güneş Apaydın vefat etti!

TED Ankara Koleji ve ODTÜ İnşaat Mezunu Güneş Apaydın, 7 Kasım 2018 günü vefat etti. Merhum Apaydın'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Niğde Sungurbey Koleji kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantısı olduğu iddia edilen bünyesinde ilk, orta ve liselerin bulunduğu Niğde'deki Sungurbey Koleji, Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi.

Darıca'daki Fatih Koleji'ne el konuldu!

KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü ile ilişkisi olduğu iddiasıyla mühürlenen Fatih Koleji'ne el konuldu. Fatih Koleji'nde demirbaş sayımı yapılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilmesi için işlem başlatıldı.

İşte Fethullah Gülen'in odası!

Darbe girişimi kapsamında, FETÖ'yle bağlantılı olduğu iddiasıyla Yamanlar Koleji'ne kayyum atandı. Yamanlar Koleji'nde, Fethullah Gülen'in, Türkiye'deyken kullandığı ve özel görüşmelerini yaptığı iddia edilen odada da arama yapıldı.

TED Koleji ne zaman açılacak Haberi

TED Koleji ne zaman açılacak

Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur tarafından Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'un yanında yükselecek olan TED Kolejı'nde çalışmalar başladı. 


1.176 öğrenci kapasiteli olması planlanan TED Koleji kapsamında 80 derslik bulunacak. Kolejin toplam inşaat alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Toplam 6 bin 800 metrekarelik oyun alanı ve açık alana sahip olacak TED Koleji kapsamında yabancı dil sınıfları, fizik kimya ve biyoloji laboratuvarları bulunacak. 

Tema İstanbul TED Koleji'nde Tema İstanbul'daki daire sahiplerinin yanı sıra dışardan da öğrenci alımı yapılacak. TED Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında...