25 / 04 / 2024

tek parti dönemi satılan camiler

tek parti dönemi satılan camiler

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Aksaray'da Horhor Caddesi'nde yer alan 188 metrekare Kalenderhane Cami arsası 198 altın parasına 7 bin 520 liraya satılacakmış.

1937 yılında Cağaloğlu'nda bulunan Hoca Rüstem Cami 1.916 liraya satılıkmış!

1937 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Divanyolu'nda 239 metrekare arsası olan Hoca Rüstem Cami bin 916 liraya satılacakmış. Fatih'te ise 315 metrekare arsa 946 liraymış.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

Kentsel dönüşümde tek taraflı fesih dönemi başladı!

Kentsel dönüşümde artık müteahhidin üçüncü kişilere borcundan dolayı vatandaşların taşınmaz mülklerine haciz ve tedbir uygulanmaması sağlandı. Kentsel dönüşüm projelerinin yarım kalmaması için tek taraflı fesih dönemi başladı...

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.

2017 gayrimenkul vergi dönemi yarın başlıyor!

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, kira gelir vergisi ile değer artış kazancı vergisi için ilk taksit dönemi yarın başlıyor. Peki hangi mükellef, hangi vergiyi ödeyecek? İşte tek tek vergilendirme koşulları..

Kule 3 kiralama dönemi!

Kule 3 projesi 26 katlı tek bloktan oluşuyor. Kule 3 kiralama dönemi 1 Nisan 2017'de başlıyor.

Kira gelirleri için beyan dönemi başladı!

Kira gelirleri için beyan dönemi başladı. 25 Mart’a kadar beyannamenizi süresinde vermelisiniz. Süreyi kaçırırsanız karşı karşıya kalacağınız tek şey ceza değil 3 bin 600 liralık istisnadan da olacaksınız.

Şehirlerde ‘kaz, yeniden kaz’ dönemi bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, altyapı şebekelerinde bitmeyen inşaatlara çözüm getiriyor. Bakanlığın hazırladığı yönetmelik taslağıyla altyapı yatırımları tek elden yönetilerek ‘kaz-yap’ dönemi sona erdirilecek. İşte ayrıntılar...

İş dünyasının patronları 'yatırım dönemi başladı' dedi!

AK Parti’nin seçim sloganı olan ‘Tek başına, işbaşına’ söyleminin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen patronlar “Bu dönem, büyük yatırımlar-yeni fırsatlar dönemi olacak” görüşündeler…

Tarlada tek mirasçı dönemi başladı mı?

2014 yılında yürürlüğe giren Toprak Koruma Kanunu ve Yönetmeliklerine göre mirasa konu tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal arazilerde mülkiyetin devri esas oluyor. Peki, tarlada tek mirasçı dönemi başladı mı?

Ahmet Ünal ve Habip Arıkan seçimi değerlendirdi!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, ''Eleştiriler olsa da uzun yıllar süren tek parti dönemi sektöre yönetilebilir ve belirgin bir piyasa ortamı sundu'' dedi.

Tarım arazilerinde tek mirasçı dönemi 2015!

Tarımsal arazilerin devri, miras yolu ile intikali, değerlemesi, yeter gelirli arazi büyüklüğü ve ekonomik bütünlüğüne ilişkin hükümler yönetmelikle açıklanıyor. İşte, tarım arazilerinde tek mirasçı dönemi 2015...

Otoworld'de kiralama dönemi başladı!

2015’in ilk çeyreğinde teslimleri gerçekleşecek Anadolu Yakası’nın “ İlk ve Tek ” Oto AVM’si Oto World’de, projenin sonuna gelinmesiyle kiralama seçeneği devreye sokuldu. Otoworld'de kiralama dönemi başladı.

Tarlada tek mirasçı dönemi!

15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete 'de yayımlanan Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile tarlada tek mirasçı dönemi başladı...

tek parti dönemi satılan camiler Haberi

tek parti dönemi satılan camiler

İstanbul Vakıflar Direktörlüğü İlanları


Muhammen  Pey akçesi

 kıymeti   

 Lira Krş. Lira Krş.

 7520 00    564  00  Aksaray'da Babahasan Alemi Ma-

                                hallesi'nin Horhor Caddesi'nde

                                150/1 kapı, 936 ada, 6 parsel

                                sayılı ve 188 metre murabaında

                                bulunan Kalenderhane Cami ar-

                                sasının mülkiyeti.(1380) hayrat.

Yukarıda yazılı gayrimenkul 25.12.944 tarihine kadar...