26 / 04 / 2024

Tepe Prefabrik 2015 projeleri

Tepe Prefabrik 2015 projeleri

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Trakya'da 'Esen Tepe Taş Ev' trendi!

2015'ten beri Lüleburgaz Hamitabat Köyü’nde fotoğraf sanatçısı olan Erdem Esen’in işlettiği Esen Tepe Taş Ev'e ziyaretçi akını başladı.

Tekno Prefabrik İç Anadolu'da hizmet veriyor!

Tekno Prefabrik, İç Anadolu'da kaliteli ürünleriyle hizmet veriyor. İlk zamanlarda sadece konut satışı yapan Tekno Prefabrik, 2015 yılında şantiye binaları ve ofis konteynerleri satışına da başladı.

Tepe Home'un ithalatı yüzde 47 oranda azaldı!

2015 Mayıs ayında yerli mobilya üreticilerini koruma adına Türkiye’ye getirilen tüm ev ve bahçe mobilyalarına getirilen yüksek orandaki ek vergi, Tepe Home’un üretim kapasitesini arttırarak mobilya ithalatını yüzde 50 ye yakın azaltmasını sağladı.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Özak GYO, 2015 yılını nasıl geçirdi?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle şirket projelerinden Hayat Tepe Projesinde yer alan 546 dairenin 486 adedinin teslim edildiğini açıkladı.

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sayın Prefabrik İnşaat bu yıl farklı projelere imza atacak!

Sayın Prefabrik İnşaat şirketi bu yıl farklı projelere imza atacak. 2015'de büyümesini sürdüren şirketin Genel Müdürü Bülent Kılıç, şirket hakkında açıklamalarda bulundu.

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi!

Moment Beştepe Yenimahalle satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı tarafından hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe lansman tarihi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükselen proje 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan bulunuyor. Moment Beştepe lansman tarihi 26 Kasım 2015 Perşembe günü olarak belirlendi.

Ankara Moment Beştepe satış ofisi!

Ankara Moment Beştepe satış ofisi telefon numarası 444 74 01 olarak belirlendi. Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek proje 26 Kasım 2015 tarihinde basına tanıtılacak.

Moment Yapı Moment Beştepe Projesi!

Moment Yapı Moment Beştepe Projesi 26 Kasım 2015 tarihinde görücüye çıkıyor. İçerisinde home ofis ve dükkanların yer alacağı proje 87 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Tepe Prefabrik 2015 projeleri Haberi

Tepe Prefabrik 2015 projeleri


Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getiren Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını söyledi. Başta Irak, Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere birçok bölgede büyük projelere imza attıklarını belirten Şen, "35 yıllık bilgi birikimimizi sadece ülkemiz sınırlarında değil, dünyanın birçok bölgesindeki projelerin ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişlettik. 

Bugün sektörün öncü firmalarından biriyiz" diye konuştu. 

İşçi kamplarından çamaşırhanelere, Türkiye'den dünyanın birçok bölgesindeki önemli projelere imza attıklarını belirten Murat Hasan Şen, "Türkiye'de inşaat, enerji, petrogaz, maden, altyapı projelerinde müteahhit firmaların taahhütlerini üstlendikleri asıl işlerine en kısa sürede odaklanmaları için bu firmaların ihtiyaçları olan işçi kampları, ofisler, hangarlar, yemekhaneler, sosyal tesisler, çamaşırhaneler...