24 / 04 / 2024

tepe prefabrik Murat Hasan Şen

tepe prefabrik Murat Hasan Şen

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Bakan Kurum açıkladı : 'Prefabrik evleri teslim ettik'

6 şubat tarihinde meydana gelen  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet 4 koldan deprem bölgelerinde yardımlarını devam ettiriyor. Murat Kurum, "Nurdağı ve İslahiye'de 214 prefabrik evi daha sahiplerine teslim ettik" dedi.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Murat Kurum: 2B sorununu mutlu sonla bitirdik!

Üsküdar Kirazlıtepe'de önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yaklaşık 15 bin vatandaşımızı ilgilendiren 2B problemimizi halletmiş olduk" dedi.

Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinin temeli Nisan'da atılacak!

Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kirazlıtepe temelinin Nisan'da atılacağını söyledi...

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Yörük, Metin Akay, Murat Sağlam, Savaş Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Tepe Platin İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Platin İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Eser tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül 2014 tarihinde Kağıthane, Arı Caddesi'nde kuruldu.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

tepe prefabrik Murat Hasan Şen Haberi

tepe prefabrik Murat Hasan Şen

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getiren Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını söyledi. Başta Irak, Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere birçok bölgede büyük projelere imza attıklarını belirten Şen, "35 yıllık bilgi birikimimizi sadece ülkemiz sınırlarında değil, dünyanın birçok bölgesindeki projelerin ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişlettik. Bugün sektörün öncü firmalarından biriyiz" diye konuştu. 


İşçi kamplarından çamaşırhanelere, Türkiye'den dünyanın birçok bölgesindeki önemli projelere imza attıklarını belirten Murat Hasan Şen, "Türkiye'de inşaat, enerji, petrogaz, maden, altyapı projelerinde müteahhit firmaların taahhütlerini üstlendikleri asıl işlerine en kısa sürede odaklanmaları için bu firmaların ihtiyaçları olan işçi kampları, ofisler, hangarlar, yemekhaneler, sosyal tesisler,...