26 / 04 / 2024

Tepe Prefabrik projeleri son durum

Tepe Prefabrik projeleri son durum

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Konut projeleri teşvikiyle prefabrik sektörünün iş hacmi artacak!

Uzmanlar, prefabrik yapı malzemelerinin kısa vadede konut ya da çok katlı betonarme yapılarda kullanılmasının teşvikiyle sektörün iş hacmini artıracağı öngörüsünde bulunuyor.

Tepe Prefabrik yurtdışı projelerine odaklandı!

Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını söyleyen Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını da ekledi

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Binali Yıldırım projeleri takip etmek için Beştepe'de özel ekip kuruyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı döneminde temelini attığı projeleri takip için Beştepe’ye geçtikten sonra özel ekip kuracak. Ekip eski Ulaştırma Bakanı Yıldırım’a bağlı ancak yasal olarak genel sekreterlik altında görev yapacak.

Binali Yıldırım dev projeleri takip etmek için Beştepe'de özel ekip kuracak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı döneminde temelini attığı dev projeleri takip için 29 Ekim’de Beştepe’ye geçtikten sonra özel ekip kuracak. Ekip eski Ulaştırma Bakanı Yıldırım’a bağlı ancak yasal olarak genel sekreterlik altında görev yapacak.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik projeleri son durum Haberi

Tepe Prefabrik projeleri son durum


Hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getiren Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, bu amaçla yurtdışındaki büyük projelere odaklandıklarını söyledi. Başta Irak, Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere birçok bölgede büyük projelere imza attıklarını belirten Şen, "35 yıllık bilgi birikimimizi sadece ülkemiz sınırlarında değil, dünyanın birçok bölgesindeki projelerin ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişlettik. 

Bugün sektörün öncü firmalarından biriyiz" diye konuştu. 

İşçi kamplarından çamaşırhanelere, Türkiye'den dünyanın birçok bölgesindeki önemli projelere imza attıklarını belirten Murat Hasan Şen, "Türkiye'de inşaat, enerji, petrogaz, maden, altyapı projelerinde müteahhit firmaların taahhütlerini üstlendikleri asıl işlerine en kısa sürede odaklanmaları için bu firmaların ihtiyaçları olan işçi kampları, ofisler, hangarlar, yemekhaneler, sosyal tesisler, çamaşırhaneler...