27 / 04 / 2024

teşvikiye nerede

teşvikiye nerede

1936 yılında Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ta bulunan 8 daireli Teşvikiye Apartmanı 3 bin 500 lira teminatla, faizsiz yedi taksiti yedi senede ve 8 taksitle ödenmek şartıyla satılacakmış.

1935 yılında Teşvikiye'de 619 buçuk metrekare arsa 1.300 lira teminatla satılacakmış!

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1935 yılında Teşvikiye'de 619 buçuk metrekare arsa sekiz sene taksitle satılacakmış. Bin 300 lira depozito ile açık artırma usulüyle satılacakmış.

1942 yılında Teşvikiye'de 507 metrekare arsa 30 bin liraya satılacakmış!

1942 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından Teşvikiye'de iki parça arsa satılacakmış. Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Teşvikiye'de bina yapmaya müsait bir arsa metrekaresi 60 liradan satın alınabiliyormuş.

İstanbul'un yanı başında iş yeri arayanlara fırsat! Belediye 3 adet iş yerini KDV'den muaf satıyor! 

Yalova Teşvikiye Belediyesi, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Karşıyaka mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki İstanbul'un yanı başında yer alan iş yerlerinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

En ucuz iPhone13 Pro Max 512 Gb nerede! Haberin detaylarına bakmadan almayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone’dan başka telefon kullanmam diyenler, iPhone 14 tam bir servet değerinde iPhone 13 Pro Max neyime yetmiyor diyenler bu haber tam size göre. Peki en ucuz iPhone 13 Pro Max’i nerede bulabilirsiniz? İşte cimri.com’a göre en ucuz iPhone 13 Pro Max 512 Gb Akıllı Telefon bulabileceğiniz mağazalar.

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

En ucuz Oppo Reno 5 Lite nerede satılıyor? A101, Teknosa ve Vatan Bilgisayar! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Oppo Reno 5 Lite, son dönemde en çok tercih edilen ve araştırılan akıllı telefonlardan birisi olmayı başardı. Uygun fiyatı ve benzersiz özellikleri ile pek çok kişinin favorisi olmuş olan Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? En ucuz nerede satılıyor? İşte A101, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve MediaMark

Domates en ucuz nerede satılıyor? İşte 2 Nisan güncel domates fiyatları

Türkiye'de fiyatı yükselen ürünlerden biri de domates oldu. Marketlerde 26 liraya kadar çıkan domatesin en ucuz nerede satıldığı merak edilmeye başlandı. İşte güncel fiyat listesi...

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

İzmir35 nerede?

İzmir35 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir35 nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Villamahal nerede?

Villamahal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Villamahal nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları... 

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Teşvikiye ve Harbiye'deki riskli yapılar ne olacak?

İstanbul Şişli’de Harbiye ve Teşvikiye’nin de dahil olduğu 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmişti. Peki o mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu mu? Riskli yapılar ne olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

teşvikiye nerede Haberi

teşvikiye nerede

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Taksitle Satılık Apartman:


Bankamızın malı olan Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ında eski 3 mükerrer yeni 19 nolu ve 8 daireli Teşvikiye Apartmanı birinci taksiti peşin ve 7 taksiti 7 senede ve şu suretle 8 taksitte faizsiz ödenmek şartıyla satılmak üzere kapalı zarfla artırmaya konulmuştur. İhalesi 29/1/936 tarihine tesadüf eden çarşamba günü saat on dörtte Ankara'da idare meclisimiz huzurunda yapılacaktır. 

İsteklilerin 3.500 lira teminat akçesiyle Ankara'da Umum Müdürlüğü'müze veyahut burada şubemize müracaat ederek alacakları şartname ile teklif mektuplarını o gün saat on bire kadar şubemize vermeleri.


(1936 yılında Reşat Altın 9.7 liraymış.)


Son Posta  17 İkincikanun (Ocak) 1945



Abdullah Kutalmış...