26 / 04 / 2024

the times dünyanın en iyi 10 stadı

the times dünyanın en iyi 10 stadı

Statlar; tarihleriyle, atmosferleriyle ve mimari yapısıyla farklılıklar oluşturur. Ancak bazı statlar vardır ki her alanda diğerlerinden ayrılır. İşte tarihi ve mimari özellikleriyle öne çıkan dünyanın önde gelen 10 stadı.

Dünyanın en pahalı evini Prens Muhammed bin Selman almış!

Fransa'nın Paris şehrinde yer alan The Chateau Louis XIV isimli şatosunu  Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman satın almış. Prens Selman dünyanın en pahalı evi için 301 milyon dolar ödemiş. 

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en güvenli kenti Tokyo!

The Economist dergisince yapılan araştırmada, dünyanın güvenli kenti olarak Japonya'nın başkenti Tokyo seçildi. Kentler dijital, kişisel ve sağlık güvenliği ile altyapı güvenirliği kriterlerine göre sıralandı.

Dünyanın en uzun binaları!

Zeminden bakmak istediğinizde bile başınız dönecek. The Richest tarafından dünyanın en uzun binalarının listesi yapıldı. Dünyanın en uzun binaları hangileri? İşte birbirinden ihtişamlı gökdelenler!

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi!

The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi. Melbourne, bu yıl da 100 üzerinden 97,5 puan alarak üst üste dördüncü kez birinci oldu.

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti!

The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi. Melbourne, bu yıl da 100 üzerinden 97.5 puan alarak üst üste dördüncü kez birinci oldu...

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi!

The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi. Avustralya'nın Melbourne kenti üst üste dördüncü kez dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi.

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi!

Avustralya'nın Melbourne kenti üst üste dördüncü kez dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi. The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi.

Mall Of the World Dünyanın en büyük AVM'si olacak!

Her şeyin en büyüğünü yapan Dubai Şeyhi El-Maktum, şimdi de dünyanın en büyük alışveriş merkezi için kolları sıvadı. "Mall Of the World" adı verilecek AVM 743 bin metrekare olacak...

Dünyanın en büyük AVM'si Dubai'ye yapılacak!

Her şeyin en büyüğünü yapan Dubai Şeyhi El-Maktum, şimdi de dünyanın en büyük alışveriş merkezi için kolları sıvadı. "Mall Of the World" adı verilecek AVM 743 bin metrekare olacak...

Dünyanın en yaşanabilir şehirler listesi açıklandı!

The Economist Intelligent Unit'in her yıl yayımladığı "Dünyanın en yaşanabilir şehirleri" listesi açıklandı. Listede son 3 yılın birincisi Avustralya'nın Melbourne kenti yüzde 97,5 oy oranıyla bu sene de ilk sırada yer aldı.

Le Meridien Etiler Dünyanın En İyi 101 Suit'inden biri seçildi!

Şehrin yeni nesil oteli Le Meridien İstanbul Etiler, Dünyanın tescilli tek Jet set yayını olan Elite Traveler tarafından hazırlanan “Dünya üzerindeki en iyi 101 Suit” listesine girerek “best on the planet” unvanını aldı...

Dubai'de dünyanın en büyük AVM'si Mall of the World açılacak!

Dubai'de dünyanın en büyük alışveriş merkezi Mall of the World açılacak. Alışveriş merkezine senede 80 milyon ziyaretçinin ulaşması hedefleniyor...

the times dünyanın en iyi 10 stadı Haberi

the times dünyanın en iyi 10 stadı

Allianz Arena, Bayern Munich & 1860 Munich (Almanya)

1860 ve Bayern Münih'in yanısıra, Alman Milli Takımı'nın maçlarının da oynandığı stadın rengi maç oynayan takımın rengine göre değiştirilebiliyor.



Soccer City, Kaizer Chiefs (Güney Afrika)

Kaizer Chiefs'in maçlarını oynadığı Soccer City, aynı zamanda 2010 Dünya Kupası finalline ev sahipliği yaptı. 95 bin kişinin Vuvuzelalı tezahüratları, futbol literatüründeki yerini aldı.



Santiago Bernabeu, Real Madrid (İspanya)

81,254 seyirci kapasiteli Bernabeu, rakip takım taraftarlarının en çok baskı altına alındığı statlardan biri. El Clasico derbilerine ev sahipliği yapmasının yanısıra, bu inanılmaz statta Dünya Kupası, Avrupa Kupası ve Şampiyonlar Ligi finalleri oynandı.



Old Trafford, Manchester United (İngiltere)

Manchester United'ın maçlarını oynadığı Old Trafford, İngiltere'nin en büyük statlarından biri.


Estadio Alberto J. Armando, Boca Juniors (Arjantin)

Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors'un maçlarını oynadığı ve La Bombonera...