26 / 04 / 2024

Thermo King satışı

Thermo King satışı

Thermo King'i Doğuş Otomotiv satacak. Soğuk zincir taşımacılığının önemli ekipmanlarından soğutucu ünitelerinde geniş ürün yelpazesine sahip Thermo King, İrlanda’nın Galway kentindeki fabrikasında, Türk basınını ağırladı.

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Çeyiz düzecek çiftler dikkat! King sıcak hava fritözü indirimde! Bu fırsat kaçmaz! İşte King 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler King KYF25 Magicfry Sıcak Hava Fritözü 800 TL indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki King hava fritözü indirimle ne kadara satılıyor? 

King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kung  Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Gratis'te King Sıcak Hava Fritozu ne kadar? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Ekspertiz ve oto bakım ücretleri kaç lira oldu? İşte 30 Eylül 2022 Auto King fiyat listesi

Araç alım ya da satım yapmadan ekspetiz ücretlerini incelemenizde fayda var. Birçok kalemde meydana gelen artışlar bu sektörü de etkiledi. Auto King ekspertiz ve kış bakım fiyatları ne kadar oldu. İşte yanıtı.

Fenomen Zach King Los Angeles’ta dev malikane satın aldı!

Sosyal medyada çektiği videolarla kısa zamanda servet kazanan Zach King, Los Angeles'ta 3 milyon dolara malikane satın aldı.

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Thermo King ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı!

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Thermo King'i Doğuş Otomotiv satacak!

Thermo King'i Doğuş Otomotiv satacak. Soğuk zincir taşımacılığının önemli ekipmanlarından soğutucu ünitelerinde geniş ürün yelpazesine sahip Thermo King, İrlanda’nın Galway kentindeki fabrikasında, Türk basınını ağırladı.

Ariston Thermo ATAG Heating'i satın aldı!

Ariston Thermo, büyüme yolculuğuna ATAG Heating’i de bünyesine katarak devam ediyor. Ariston Thermo Yürütme Kurulu Başkanı Paolo Merloni, gelişmiş ve gelişmekte olan ülke pazarlarında, bu satın almanın önemli bir anlamı olduğunu vurguladı.

Burger King, Kanadalı gıda şirketi Tim Hortons’ı satın aldı!

Gıda sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti. ABD’ li Burger King, Kanadalı kahve ve donut üreticisi Tim Hortons’ı resmi olarak satın almak için anlaşmayı imzaladı...

Burger King, Tim Horton's'ı satın aldı!

ABD’li 'fast-food' restoranları zinciri Burger King, Kanadalı kahve ve donut üreticisi Tim Hortons’ı 11 milyar dolara satın aldı. Böylece, Burger King dünyanın en büyük üçüncü fast-food zinciri oldu.

Thermo King satışı Haberi

Thermo King satışı

Thermo King Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Dwight Gibson, Türkiye'nin sınır ülkelerinden birine Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde satış yapmaya başlayacaklarını, bu modelden başarılı sonuç almaları durumunda da Türkiye'de fabrika kurmayı düşündüklerini söyledi. Soğuk zincir taşımacılığının önemli ekipmanlarından soğutucu ünitelerinde geniş ürün yelpazesine sahip Thermo King, İrlanda’nın Galway kentindeki fabrikasında, Türk basınını ağırladı. Gibson,Türkiye’nin coğrafi konumu nedeniyle çok önemli pazarlarından biri olduğunu belirterek, "2008 yılından bu yana Doğuş Otomotiv ile birlikteliğimiz bize Türkiye’de pazar liderliğini getirdi. Bu başarılı çalışmanın verdiği güç ve motivasyonla Doğuş Otomotiv'in sorumluluk alanını genişletmeyi planlıyoruz" dedi. Yakın zamanda ayrıntıları açıklayacaklarını ifade eden Gibson, Türkiye'nin sınır komşularından birine Türkiye üzerinden satış yapacaklarını söyledi. Gibson "Aynı zamanda Türkiye büyüme potansiyeli ve fırsatları ile çok cazip bir pazar....