28 / 03 / 2024

thy ziyaretçileri

thy ziyaretçileri

Havaalanları Türkiye nüfusunun iki katını ağırladı. Türkiye'deki ulusal ve uluslararası havaalanlarından 10 ayda 144 milyon yolcu faydalandı.Bu dönemde 67 milyon 779 bin yolcu, İstanbul'daki havaalanlarını kullandı.

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

Four Seasons Resort Bodrum 2020'de açılacak!

Four Seasons, Youtube hesabından son bir ayda yaptığı 3 ayrı paylaşımla İstanbul'un marka elçiliğine soyundu. Resmi Youtube hesabından, yabancı ziyaretçileri Türkiye’ye davet eden üç ayrı paylaşımda bulundu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

THY'den 3. Havalimanı'na VİP ziyaret!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemeler yaptı.. Aycı, THY'nin yolcularını ağırlayacağı özel salonları hakkında bilgiler aldı.

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

İBB Meclis Üyeleri Saadetdere Termal Tesisleri'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kaplıca termal tesislerinin ziyaretçileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3’ncü bölge meclis üyeleri oldu.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

thy ziyaretçileri Haberi

thy ziyaretçileri

Türkiye'de faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası havaalanlarından yılın ilk 10 ayında 144 milyon yolcu faydalandı.


AA muhabirinin Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Türkiye'de 50'den fazla ulusal ve uluslararası uçuş yapılabilen havaalanı bulunuyor.


Ocak-ekim döneminde bu havaalanlarından iç ve dış hatlar ile transit yolcular dahil 144 milyon 28 bin 880 kişi yararlandı. İç hatlarda 71 milyon 844 bin 576, dış hatlarda da 71 milyon 716 bin 901 yolcu taşındı.


 Türkiye nüfusunun yaklaşık iki katını ağırlayan havaalanlarından geçen yılın aynı döneminde 129 milyon 945 bin 146 yolcu faydalanmıştı.


- Yolcu yükünün yarısını İstanbul çekiyor


Türkiye'de havayolu yolcu yükünün büyük çoğunluğunu İstanbul'da bulunan Atatürk ve Sabiha Gökçen havaalanları çekiyor. 10 ayda iki havaalanından  67 milyon 779 bin yolcu faydalandı. En çok yolcuyu,...