29 / 03 / 2024

Tofaş Otomobil Fabrikasında yangın mı çıktı

Tofaş Otomobil Fabrikasında yangın mı çıktı

Tofaş Otomobil Fabrikası'nda yangın çıktı Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Otomobil fiyatları bir ayda yüzde 5 oranında geriledi...

Yapılan araştırma kapsamında otomobil piyasasında yükseliş yaşayan araç sayısı son aylarda çok sınırlı olarak kaldı. Öyle ki ortalama araç fiyatları bile bir ayda gerileme gösterdi.

Otomobil piyasasında son dakika! İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları!

Yeni yıl ile beraber otomobil fiyatlarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Peki fiyatlarda son durum ne oldu? İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları...

İkinci el otomobil pazarında fiyatlar dibe vurdu! Araba almak isteyenler dikkat!

İkinci el otomobil pazarında hızlı yükselen fiyatlar, krediye erişimde yaşanan zorluklar ve tedarik sorununun azalmasıyla otomotiv piyasasında düşüş yaşandı ve fiyatlar dip yaptı.

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Otomobil piyasasında dengeler değişti! Araba almak isteyenler müjde! Bayilerden indirim teklifleri yağıyor

Ticaret Bakanlığı'nın attığı adımlar ve kredi faizlerindeki yükselişler otomobil piyasasında dengeleri değiştirdi.  Bayiler araba almak isteyenlere indirim teklifleri sunmaya başladı.

İkinci el otomobil satışlarında balon patladı: Fiyatlar yüzde 10 geriledi!

Geçtiğimiz aylarda sıfır araç fiyatlarıyla yarışan ikinci el otomobil fiyatlarında balon patladı. Fiyatlar yüzde 10 gerileyerek, dengelenmeye başladı.

Bakanlığın uygulamaları sonrası otomobil fiyatlarında dengeler şaştı! Fiyatlar eriyor

Ticaret Bakanlığı'nın otomobil piyasasında yeni aldığı kararlar sonrası dengeler şaştı, fiyatlar düşmeye başladı. 

Türkiye’deki otomobil devi üretimini durduruyor!

Türkiye'de üretim yapan otomobil üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretime 24 gün boyunca ara vereceğini açıkladı. Yaklaşık 7 bin işçinin istihdam edildiği otomotiv devi 7 Ağustos tarihinde planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle şartel indirecek.

Tofaş Otomobil Fabrikasında yangın mı çıktı Haberi

Tofaş Otomobil Fabrikasında yangın mı çıktı

Bursa'da, Tofaş Otomobil Fabrikası'nın metal deposunda çıkan yangın, hasara neden oldu.


Alınan bilgiye göre, Yeni Yalova Yolu'ndaki fabrikanın metal deposunda yangın çıktı.


Üretime bir ay ara verilen fabrikanın söz konusu bölümündeki yangına ilk olarak Tofaş'a bağlı itfaiye ekibi müdahale etti. Alevler hızla büyüyünce Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istendi.


Belediye ekipleri, depoda hasara neden olan yangını kısa sürede söndürüp soğutma çalışması yaptı.


Dumandan etkilenen işçilere, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde müdahale edildi.


Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, AA muhabirine, deponun, çelik konstrüksiyondan yapılmış, 3 bin 200 metrekare alana sahip, üzeri brandayla kaplı bir bölüm olduğunu söyledi.


Yangının çıkış nedenine değinen Doğan, şöyle konuştu:


"Edindiğimiz ilk bilgilere göre, platform makinesi prize takılı unutulmuş. Buradan kısa devre yapması sonucu yangının çıktığı tahmin ediliyor. Yangın,...