19 / 03 / 2024

toki adana stadyumu ne zaman tamamlanacak

toki adana stadyumu ne zaman tamamlanacak

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ aracılığıyla yaptırılan 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun inşasının da ilerlediğini anlatan Erdoğan, stadyumun gelecek yıl hizmete gireceğini aktardı.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Sarıçam 825 konut ihalesi bugün!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut, 1 adet kafe, 1 adet mescit ve 2 büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları!

Toplamda 300 adet konutun satışa çıkarıldığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Evleri'nde 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 1. Etap kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Adana Yüreğir Belediyesi işbirliğinde yürütülen, Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi kura çekilişi Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 10 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi bugün gerçekleşiyor. Toplamda 354 adet konut için hak sahiplerinin belli olacağı proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

TOKİ Adana Sarıçam 825 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut, 1adet kafe, 1 adet mescit ve 2 büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek. Daire fiyatları 198 bin 73 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015!

Toplamda 90 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.237 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Adana Yüreğir 888 konut ihalesi bugün yapılacak!

Adana Yüreğir Karşıyaka Mahallesi 888 adet konut, 1 adet 24 derslikli lise, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile adaiçi ve genel altyapıya ait bakım onarım işi ihalesi bugün yapılacak.

toki adana stadyumu ne zaman tamamlanacak Haberi

toki adana stadyumu ne zaman tamamlanacak

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Devlet içinde, devlet olmaz. İşte birileri paralel devlete tevessül etti. Bak, hesabı sorulmaya başlandı. Hesabı sorulacak, bitmedi. Bu, daha başlangıç. Ulusal güvenliğimizi tehdit edenler, bunun hesabını verecekler. Bu, böyle bilinsin. Cumhurbaşkanlığı makamına çıktığım andan itibaren de bu paralel yapının sonuna kadar takipçisi olacağımı bilmenizi istiyorum" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Adana'da, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.


Erdoğan, 10 Ağustos'un çok önemli olduğunu belirterek, "10 Ağustos'ta 'yeni Türkiye' diyeceksiniz. 10 Ağustos'ta 'tam bağımsız Türkiye' diyeceksiniz. 10 Ağustos'ta 'gündemi belirlenen değil, gündem belirleyen Türkiye' diyeceksiniz" ifadesini kullandı. 


"Türkiye'nin gücüne güç katmaya var mıyız? Milli iradeye güç katmaya var mıyız?" diye soran Erdoğan, şöyle devam etti:


"Biz, tarih boyunca dünyanın nasıl bir ucuna gittiysek, adaletimizle yine gideceğiz. Bu ülkenin...