18 / 04 / 2024

toki bafra konutları fiyatları

toki bafra konutları fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 184 konutluk Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda en düşük fiyat 74 bin lira.

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

toki bafra konutları fiyatları Haberi

toki bafra konutları fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 184 konutluk Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 3 konut; kurasız başvuru önceliğine göre yalnızca en az %40 engelli vatandaşlara konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Samsun Bafra Bakırpınarı 1.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bafra Şubesi olacaktır.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 04 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında kabul edilecektir.


TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları fiyat!


TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1. Etap Alt Gelir Konutları'nda en düşük fiyat 74 bin lira olarak belirlenirken, en yüksek fiyat ise 83 bin 334 lira olarak belirlendi.


TOKİ Samsun Bafra Bakırpınarı 1....