19 / 04 / 2024

toki dinar konutları kura çekilişi yapıldı mı

toki dinar konutları kura çekilişi yapıldı mı

Dinar belediye kültür merkezinde hak sahipleri için noter huzurunda çekilişi yapılan konutlar yeni sahiplerini buldu. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar kura çekilişinde bir konuşma yaptı...

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi!

TOKİ Dinar kura sonucu 3+1 ve 4+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 149 bin 185 TL ile 258 bin 407 TL arasında farklılık gösteriyor.

TOKİ Dinar kura çekilişi 27 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Dinar Haydarlı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi Haydarlı Beldesi’nde hayata geçireceği projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

toki dinar konutları kura çekilişi yapıldı mı Haberi

toki dinar konutları kura çekilişi yapıldı mı


Dinar belediye kültür merkezinde hak sahipleri için noter huzurunda çekilişi yapılan konutlar yeni sahiplerini buldu. Başbakanlık TOKİ yetkililerinin de katıldığı kura çekiminde bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 110 konutların bütün işlemlerinin tamamlandığını, 15 güne kadar ise geçici kabullerinin yapılacağını söyledi. Hak sahibi vatandaşlar için 110 adet konut yaptırdıklarını kaydeden başkan Acar, ’72 metrekare olan bu evlerde güle güle oturun. Bugün evlerinizin yerleri belli oldu. Hepinize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.


Başkan Acar’ın konuşmasının ardından kura çekimine geçildi. Hak sahibinin evini belirlemek için ilk kurayı Belediye Başkanı Saffet Acar çekti. Yeni evlerine kavuşmanın heyecanının yaşayan vatandaşlar TOKİ Yetkililerine ve Başkan Acar’a teşekkür etti.



Afyon...