27 / 04 / 2024

toki dörtyol başvuruları

toki dörtyol başvuruları

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın dar gelirli ve engelli aileler için yaptırdığı 224 (1+1) nitelikteki konuttan satılmayan 34 konut için müracaatların başladığını bildirdi.

Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 30 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Tokat Niksar TOKİ orta gelir başvuruları sona eriyor!

Tokat Niksar TOKİ orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adana Havutlu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Adana Havutlu Standart Konut projesindeki 22 adet konut için başvuru dönemi başladı. 3 oda 1 salon dairelere yer verilen projede son başvurular 29 Haziran'a kadar alınacak. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları yarın başlıyor!

Başvuru döneminin 25 Mayıs itibariyle sona ereceği TOKİ Şehitkamil Gaziantep projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Adana Havutlu başvuruları bugün başlıyor!

En düşük konut bedelinin 121 bin 656 TL olduğu TOKİ Adana Yüreğir Havutlu projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu başvuruları bugün başlıyor. Orta Gelir Grubu kapsamında satışa sunulan 101 konut için 1.115,18  TL taksit ödemesi bulunuyor. 

Altın çekül ödüllerine başvurular başladı!

2017’nin en iyi yapı malzemesi seçilecek. Altın çekül ödüllerine başvurular başladı. 

25. Altın Çekül Ödülleri başvuruları başladı!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlediği, yapı malzemesi alanında yeni ürün, teknoloji ve fikirleri desteklemek amacıyla düzenlenen 25. Altın Çekül; “Yapı Ürün Ödülü” ve “Fikir Ödülü”ne başvurular başladı.

TOKİ Kayabaşı 2017 başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ tarafından Kayabaşı'nda satışa çıkarılan 1.892 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 2017 başvuruları ne zaman bitecek?

Gölyaka 2. Etap TOKİ Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Düzce Gölyaka TOKİ 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları yarın başlıyor, projede 219 adet konut bulunuyor.

Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Kdz Ereğli projesinde emeklilere özel 200 konut üretilecek. İşte, Kdz Ereğli Toki projesi 2016 başvuruları...

TOKİ Kuzey Ankara başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan 12 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Kuzey Ankara başvuruları...

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

toki dörtyol başvuruları Haberi

toki dörtyol başvuruları


Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın dar gelirli ve engelli aileler için yaptırdığı 224 (1+1) nitelikteki konuttan satılmayan 34 konut için müracaatların başladığını bildirdi. 

Kaymakam Soytürk, yaptığı yazılı açıklamada, Özeri i Mahallesi'nde bulunan ve satılamayan 34 konutun Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla tekrardan satışa sunduklarını kaydetti. 

Satışa sunulan 34 konut için müracaatların bir ay boyunca devam edeceğini ifade eden Kaymakam Soytürk, daha önceden olduğu gibi kura yöntemiyle konutların hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi. 

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, açıklamasında ayrıca müracaatta bulunacak ailelerin en az 1 yıldır ilçe sınırları içerisinde oturuyor olması gerektiği...