16 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 2014

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 2014

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 1 adet konut başvurusu başladı. Projedeki 1 adet 67,5 metrekare daireler 53 bin 850 TL'den satışa sunuluyor. Daire, en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak satışa sunuldu.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Şehitkamil projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Karkamış TOKİ'de 608 bin TL'ye 2+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Karkamış projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Karkamış 2022 sosyal konut projesi...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

Gaziantep Millet Bahçesi 72 milyon TL'ye mal olacak!

İnşa edilecek millet bahçeleri için milyonlar harcayan TOKİ, Gaziantep’e Millet Bahçesi inşa etmek için sözleşme imzaladı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Avcılar İlçesi, Yeşilkent Mahallesi, 7 ve 68 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz imar planı askıya çıktı...

TOKİ Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde proje yapacak!

TOKİ Avcılar'a bağlı Yeşilkent Mahallesi'ndeki mülkiyetine sahip olduğu arsa için yeni imar planı hazırladı. Planın onaylanması halinde arsada konut ve eğitim binaları ile park yapılabilecek...

Avcılar Yeşilkent imar barışı bekliyor!

İstanbul'un en sıkıntılı mahallelerinden biri olan Avcılar Yeşilkent Mahallesi de imar barışına dahil edilmeyi bekliyor.

Gaziantep'te 9.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Yeşilkent Mahallesi'nde, Karatar Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu 9 milyon 986 bin  417 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 2014 Haberi

TOKİ Gaziantep Yeşilkent 2014

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Yeşilkent (320 Konut) Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda bulunan 1 adet konut; en az  yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara özel olarak satışa sunuldu. 


Başvuruların bugğn başladığı TOKİ Gaziantep Yeşilkent projesinde başvurular 31 Ekim'e kadar devam edecek. Konutların başvuru satış işlemleri; T.Halk Bankası A.Ş’nin Şırahanı Şubesi aracılığı ile yürütülecek. 


TOKİ Gaziantep Yeşilkent'te yer alan 1 adet 67,5 metrekare daireler 53 bin 850 TL'den satışa sunuluyor.


İlanın detayı için