20 / 04 / 2024

TOKİ konut üretimi ne durumda

TOKİ konut üretimi ne durumda

2023 için bir milyon hedefini koyan kuruluş, bu amacına ulaşmak için 6 öncelik belirledi. TOKİ, kentsel yenileme ve gecekondu dönüşümlerini önceliğine alırken, orta, alt gelir grubu ve yoksullara yönelik sosyal konut projeleri yapacak.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir? İşte 7 maddede konut sorununa çözüm!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Konut krizi, sosyal konut üretimi ile çözülebilir. Peki Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir?

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ konut üretimi ne durumda Haberi

TOKİ konut üretimi ne durumda

2023 için bir milyon hedefini koyan kuruluş, bu amacına ulaşmak için 6 öncelik belirledi. TOKİ, kentsel yenileme ve gecekondu dönüşümlerini önceliğine alırken, orta, alt gelir grubu ve yoksullara yönelik sosyal konut projeleri yapacak. 

Orta ölçekli il ve ilçelerde örnek yerleşim birimleri oluşturmayı hedefleyen TOKİ, tarihi doku ve yöresel mimarinin geliştirilmesine önem verecek. TOKİ, sosyal donatı, ağaçlandırma ve çevre düzenlemelerini artıracak, altyapılı arsa üretimine ağırlık...