16 / 04 / 2024

TOKİ Şırnark Uludere konut teslim programı

TOKİ Şırnark Uludere konut teslim programı

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şırnak Uludere'de yüksek katlı binalar inşa ediliyor! 

Şırnak'ın uludere ilçesi yeniden inşa ediliyor. İlçede yüksek katlı binaların inşasına başlandı... 

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

TOKİ Şırnark Uludere konut teslim programı Haberi

TOKİ Şırnark Uludere konut teslim programı

TOKİ Şırnak Uludere projesi kapsamında yer alan 48 adet konutun teslim işlemleri bugün başladı. Teslimler 29 Aralık tarihine kadar devam edecek. 


Konut teslimleri, TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.



Konut teslim programı için