19 / 04 / 2024

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesi spor salonu

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesi spor salonu

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

TOKİ ile Dünya Bankası yeşil binalar konusunda iş birliği antlaşması imzaladı!

TOKİ ile Dünya Bankası arasında, enerji verimliliği ve yeşil binalar konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. TOKİ Başkanı Turan, imza töreninde, Dünya Bankası ile geçmişten gelen ilişkilerini daha ileriye taşımak istediklerini söyledi.

İran TOKİ'ye işbirliği teklifinde bulundu!

90 ülkenin işbirliği talep ettiği TOKİ'ye son olarak İran'dan da teklif geldi. TOKİ yetkililerini İran'a davet eden İran Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jabbari, "Biz de TOKİ’nin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz" dedi.

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor!

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor. Çelik İhracatçıları Birliği, Olağan Genel Kurul Toplantısını takiben 8 Nisan 2014 Salı günü saat: 14.00’de başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu!

2 Nisan 2014 tarihinde ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014 / 5933 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu...

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

Mersin'de Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne 3 dönümlük arazi devredildi!

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ( MESOB ) esnaf odalarının tek çatı altında hizmet vermesi için arsa talebine Tarsus Belediye Meclisince olumlu cevap verildi...

Marmara Belediyeler Birliği, Facebook ve Twitter'ı tartışıyor!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Propaganda Sürecinde Etkili Sosyal Medya” paneli başladı. Panele, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Odun Herif lakaplı Twitter kullanıcısı ve sosyal medyadan önemli isimler katılıyor...

OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesi spor salonu Haberi

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesi spor salonu


Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesine çok amaçlı ve bölgeye hitap eden spor salonu yaptırıldığını söyledi. 

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını, ahşap zemin parke ile döşeneceğini ve basketbol ile voleybol maçlarının oynanabileceğini kaydetti. TOKİ Bölgesinin büyük bir nüfusu barındırdığını ve bu spor tesisin Adnan Menderes İlkokulu ile Hasan Polatkan Ortaokulunun ortaklaşa kullanacağını belirten Baş'kan Memduh Büyükkılıç. konu ile ilgili olarak şunları söyledi. "TOKİ Bölgesinde yer alan spor tesisimiz 700 m2 kapalı alanı mevcuttur. Yapı zemin kat üzerine inşa edilmektedir. 

Basketbol ve voleybol maçları yapılabileceği gibi aynı zamanda gösteri salonu olarak hizmet...