16 / 04 / 2024

Tomurcuk Ahşap adres

Tomurcuk Ahşap adres

Tomurcuk Ahşap Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Amil tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:19/3'de kuruldu.

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Genç, Emin Genç, Mahir Genç, Mehmet Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

SRM Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRM Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şafak Akbulut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Arnavutköy, Yeşilbayır Mahallesi, Edirne İstanbul Demiryolu Caddesi'nde kuruldu.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Siren Elise Wilhelmsen'den Ahşap Kvelden sarkıt!

Siren Elise Wilhelmsen Ahşap Kvelden sarkıt modellerini tüketicilere sunuyor. Norveç'li tasarımcı Siren Elise Wilhelmsen'in son tasarımının anlamı ve ilham kaynağı Norveççe akşam anlamına gelen '' Kvelden '' den geliyor.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık 4 katlı avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan ahşap evi satışa çıkarıyor. Evin toplam bedeli 1 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yılmaz, Cemal Yılmaz, Murat Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ahşap palet markası Epal, Türkiye pazarını genişletiyor!

Ahşap palet markası Epal pazarını genişletiyor. Avrupa Palet Üreticileri Birliği'nin (EPAL) aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 17 ülkedeki lisanslı üreticileri tarafından kurulan Ulusal Komiteler, EPAL paletlere duyulan güveni daha artırıyor.

Manisa'da ahşap evde yangın: 1 ölü!

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılacak!

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Tomurcuk Ahşap adres Haberi

Tomurcuk Ahşap adres

Tomurcuk Ahşap Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Amil tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Tomurcuk Ahşap Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü marangozluk, doğramacılık işleri için gerekli malzemeleri, ham maddeleri, makine alet ve ekipmanlarının alım satımını yapmak.Orman ve ahşap ürünlerine  dayalı paketleme, ambalajlama, palet leme, üretimlerini gerçekleştirebilme amacı ile tomruk ve parke işleme tesisleri imalathaneler, tesisler, fabrikalar, fırınlama tesisleri, depolar kurmak, kurulmuşlar fabrikalarda taşeron olarak ?çalışmak, fabrikalara her türlü eleman tahsis etmek veya fabrikalar kiralamak, kuracağı tesislerde ihtiyaç duyulacak her cins ve nevideki ham madde makine araç ve gereçleri gerek yurt içinden gerekse yurt dışından almak.  2-Her türlü sanayi ve iş makineleri konusu ile ilgili, cihazları ile bunlara ait yedek...