26 / 04 / 2024

tophane firuzağa

tophane firuzağa

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Tarlabaşı'nda 591 metrekare arsa 1.081 liraya satılacakken Tophane'de 443 metrekare arsa 3.277 liraya satılacakmış. Tophane'de 72 metrekare arsa ise465 liraya satılıkmış.

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Kırklareli Tophane-i Amiriye restore edilecek!

Kırklareli'de Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinde savaşta kullanılan topların döküldüğü, Osmanlı'dan kalma Tophane-i Amiriye (Fatih dökümhanesi) restore edilip turizme açılacak.

Beyoğlu'nda 7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Faik Paşa Mevkii'nde yer alan kargir apartman vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tophane Saat Kulesi'nin restorasyonu için PVC kaplama!

1905 yılında inşa edilen Tophane Saat Kulesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. 33 metre yüksekliğinde, 6 katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'nde PVC kaplamalar kullanıldı.

Üsküp'te Tophane Merkez Camisi inşa edilecek!

Türkiye Diyanet Vakfı, Makedonya Üsküp'te Tophane Merkez Camisi'ni inşa etmek için çalışmalara başladı. Cami inşaatıyla birlikte bölge halkının ibadethane ihtiyacını karşılanması bekleniyor.

Mimar Sinan'ın sergisi Tophana'de açıldı!

UNESCO, Dünya Miras Komitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Vakfı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve Kiptaş'ın işbirliğinde Tophane-i Amire'de düzenlenen Mimar Sinan sergisi açıldı.

Bursa Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore edilen yaklaşık 560 yıllık Çandarlı İbrahim Paşa Hamamı, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzesi olarak ziyarete açıldı.

Lakon Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lakon Danışmanlık Anonim Şirketi, Can Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Samiye Öz Yönetim Kurulu Üyeliğinde 858 bin 785 TL sermaye ile 30 Kasım'da Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Yeni Çarşı Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Çandarlı İbrahim Paşa Hamamı restore edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hisar bölgesindeki Çandarlı İbrahim Paşa Hamamı’nın restorasyonunun ardından, Tophane Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin müzesi olarak kente kazandırılacağını söyledi.

tophane firuzağa Haberi

tophane firuzağa

Beyoğlu Vakıflar Direktörlüğü İlanları

Satılık vakıf mahlul mallar


Değeri  Pey parası

L.   K.  L.  K.

1081 10  82  00  Kasımpaşa'da Tahta Kadı Dereboyu caddesinde

                           eski 10,17 ve yeni 36-21-21-1 sayılı bostan-

                           dan müfrez 591 metre 25 santim arsanın tamamı

3277 68  72  00  Tophane'de Firuzağa Hacı Kılıç 8-10 nolu köşe 

                           başında 23.97+18,25 metre iki yüzlü 443 metre

                           44 santim arsanın tamamı.

951  93  72  00  Tophane'de Muhittin Fenari Çukur Cuma Tabanca-

           ...