29 / 03 / 2024

toroslar belediyesi ihale ilanları

toroslar belediyesi ihale ilanları

Mersin Toroslar Belediyesi tarafından, Çavuşlu mevkiinde yer alan 5 bin 987 metrekarelik konut alanı imarlı arsa 2 milyon 95 bin 450 TL bedelle ihale ediliyor...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Mersin Toroslar'da 11.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de gerçelşeşecek..

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Eylül'de gerçekleşecek... 

Toroslar'da 13.8 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar ve Çavuşlu Mahalleleri'nde yer alan 13 adet gayrimenkulü toplamda 13 milyon 876 bin 350 TL bedel ile  satışa çıkarıldı. 

Mersin Toroslar'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

toroslar belediyesi ihale ilanları Haberi

toroslar belediyesi ihale ilanları


Mersin Toroslar Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıda mevkii, pafta, ada, parsel, m2, tahmini bedel, geçici teminatı yazılı olan 1 adet parsel 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü (Arttırma) ihale ile satılacaktır.


Mevki: Çavuşlu

Pafta: 24 M I

Ada: 10028

Parsel: 1

M2: 5.987

İ. Durumu: Konut Alanı

Geç. Tem. TL: 419.090,00

Tah. Bed.TL.: 2.095.450,00

İhale Günü ve Saati : 12.11.2014 14:10


İhalelere katılmak isteyen katılımcıların Belediyeye müracaatı gerekmekte olup,

Şirketler:                                                                          Şahıslar:

a) İmza sirküleri                              ...