29 / 03 / 2024

torunkent ile ilgili son haberler

torunkent ile ilgili son haberler

Torunlar'ın Kiptaş Finanskent 2 projesi Torunkent için ÇED süreci 23 Temmuz 2014 tarihinde başladı. 10 iş günü boyunca halkın görüşüne açılan Torunkent projesi için geriye 7 iş günü kaldı..

Kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca konut ve iş yeri sahibi, kira beyanı ile ilgili detayları araştırıyor. Beyan dönemi bugün başladı. İşte kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla...

Milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiriyor! Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili 5 soru 5 cevap!

İstanbulluların yüzünü güldüren yarısı bizden kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar...

Ünlü isimden emekli ikramiyeleri ile ilgili bomba açıklama: 5 bin TL...

Hukuk alanında tanınmış isimler arasında yer alan Ersan Şen, son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli maaşları ve ikramiyelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Ersan Şen'in emekli maaşları ve ikramiyeleri ile ilgili olarak yaptığı o açıklamalar...

Ev sahipleri ve kiracılar merakla araştırıyor: İşte 7 soruda arabuluculuk ile ilgili bilinmesi gerekenler!

Geçtiğimiz 1 Eylül'den beri ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar önce arabuluculuk aracılığıyla çözülmesi gerekiyor. İşte 7 soruda arabuluculuk ile ilgili bilinmesi gerekenler!

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Yabancı yatırımcılardan ‘borsa’ ile ilgili çarpıcı iddia: Müdahale oldukça kimse borsaya yatırım yapmak istemez!

Kahramanmaraş depreminin ardından pozitif havanın hakim olduğu Borsa İstanbul ile ilgili yabancı yatırımcılardan dikkat çekici raporlar gelmeye başladı. Borsayı desteklemek amaçlı müdahalelerin ters etki yaratabileceği iddia ediliyor.

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

EYT ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu haberde! Okumadan geçmeyin!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Cem Kılıç, 16 Ocak 2023 tarihli yazısında EYT ile ilgili akla takılan tüm soruları cevapladı.

Son dakika… Kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili karar çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili kararı da açıkladı. Buna göre sözleşmelilerin kadroya geçişinde, 3 yıl bu statüde çalışmış olmaları şartı aranacak.

torunkent ile ilgili son haberler Haberi

torunkent ile ilgili son haberler


Kiptaş Finanskent 2 ihalesini alan Torunlar GYO'nun Torunkent Alibeyköy projesinde ÇED süreci 23 Temmuz 2014 tarihinde başladı. Halkın görüşüne açılan Torunkent projesinde süreç 10 iş günü. 


5 Temmuz'da sona erecek olan ÇED süreci için son 7 iş günü kaldı. Görüş ve öneriler bu süreç içerisinde İstanbul Valiliği'ne ya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletiliyor.


4 bin 188 konutun inşa edileceği Torunkent projesi 10 - 26 katlı 26 blok olarak tasarlandı. Torunkent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Alibeyköy Torunkent projesinin Eylül sonu - Ekim başı gibi satışa çıkması planlanıyor. Yaklaşık 500 bin metrekare alana sahip olan Torunkent Alibeyköy projesinde konut alanı 321 bin 196 metrekare, ticaret alanı 16 bin 85 metrekare olarak belirlendi. 


Torunkent projesi kapsamında 182 bin 256 metrekare...