20 / 04 / 2024

torunlar alibeyköy projesi ne zaman başlayacak

torunlar alibeyköy projesi ne zaman başlayacak

Torunlar'ın Kiptaş Finanskent 2 projesi Torunkent için ÇED süreci 23 Temmuz 2014 tarihinde başladı. 10 iş günü boyunca halkın görüşüne açılan Torunkent projesi için geriye 7 iş günü kaldı..

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için düğmeye bastı. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede inşa ediliyor? İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy Yeşilpınar'da devam eden ve vatandaşın tepkilerine neden olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

KİPTAŞ'tan Alibeyköy'e yerinde dönüşüm projesi!

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

5. Levent Alibeyköy'de 60 ay 0 faiz!

5. Levent Alibeyköy'de 60 ay 0 faiz ile ödemeler yapılıyor.  Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy Güzeltepe'de yükseliyor. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 2019'da tamamlanacak!

Son günelerde İstanbulluları meraklandıran Haliç’teki kazıkların sebebinin Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi olduğu öğrenildi. 

Alibeyköy Yeniköy Konakları daire fiyatları!

Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvecesiyle İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe'de inşa ediliyor. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyor...

Yeniköy Konakları Alibeyköy ödeme koşulları!

2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yeniköy Konakları projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Eyüp Alibeyköy'de inşa ediliyor. Projede Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası uygulanıyor...

5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 5. Levent projesinde fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi ne zaman?

torunlar alibeyköy projesi ne zaman başlayacak Haberi

torunlar alibeyköy projesi ne zaman başlayacak


Kiptaş Finanskent 2 ihalesini alan Torunlar GYO'nun Torunkent Alibeyköy projesinde ÇED süreci 23 Temmuz 2014 tarihinde başladı. Halkın görüşüne açılan Torunkent projesinde süreç 10 iş günü. 


5 Temmuz'da sona erecek olan ÇED süreci için son 7 iş günü kaldı. Görüş ve öneriler bu süreç içerisinde İstanbul Valiliği'ne ya da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletiliyor.


4 bin 188 konutun inşa edileceği Torunkent projesi 10 - 26 katlı 26 blok olarak tasarlandı. Torunkent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Alibeyköy Torunkent projesinin Eylül sonu - Ekim başı gibi satışa çıkması planlanıyor. Yaklaşık 500 bin metrekare alana sahip olan Torunkent Alibeyköy projesinde konut alanı 321 bin 196 metrekare, ticaret alanı 16 bin 85 metrekare olarak belirlendi. 


Torunkent projesi kapsamında 182 bin 256 metrekare...