28 / 03 / 2024

trafik politikaları

trafik politikaları

1982 yılında İstanbul'da Ulaşım Otorite Merkezi kurulacakmış. Çekilmez hale gelen İstanbul trafiğinde ulaşımı sağlayabilmek ve trafiğe çözüm getirmek için İstanbul Valiliği'nde bir ''Ulaşım Otorite Merkezi'' kurulmasına karar verilmiş.

1964 yılında İstanbul trafiği yabancı bir firmaya teslim edilecekmiş!

1964 yılında İstanbul Belediyesi, trafiğinin halli işini yabancı bir firmaya verecekmiş. Firma yol ve cadde, istimlak yapma, park, garaj, meydan ve terminal inşa etmenin yanında teknik eleman da yetiştirecekmiş.

Arjantin yabancı fonların ekonomi politikalarını belirlemesine izin vermeyecek!

Arjantin Ekonomi Bakanı Guzman, ülkenin derin bir ekonomik ve sosyal kriz yaşadığını belirterek, "Yabancı yatırım fonlarının ekonomi politikalarını belirlemesine izin verilmeyecek." dedi.

IMF politikaları yoksulluk kriz ve fakirlik demek!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan,'Cumhurbaşkanı ve hükümetin IMF politikalarına karşı durduğu yeri son derece önemli buluyoruz ve destekliyoruz.' dedi.

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi kuruldu!

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Avşar tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

Tunç Soyer, İzmir trafik sorununu nasıl çözeceğini açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Soyer, "Trafik aslında planlama meselesi. Mesele sadece alt geçit, üst geçit meselesi de değil. Akıllı şehir dediğimiz kent modeliyle, teknolojiyi kentin yönetiminde, ulaşımında kullanmaya başladıkça inanılmaz çözümler üretmeniz mümkün." dedi...

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Gayrimenkul sektörü talep artışı için yeni politikalar istiyor!

Gayrimenkul sektörü, 2019 yılında yeni politikaların hayata geçirilmesini istiyor. Emlak Katılım Bankası'nın konumlandırılması, ilk konut edinimine sağlanan teşvikler, alternatif finansman modelleri gibi konular sektörün 2019'daki gündem maddelerini oluşturuyor.

Donald Trump’ın kutuplaştırıcı politikaları servetine zarar veriyor!

Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki görevi ve kutuplaştırıcı politikaları net servetine zarar veriyor. Ama başkanlığı paraya çevirmeyi denemiyor da değil.

Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle bir çok kurum ve kuruluşun devir işlemleri devam ederken  bunlardan en dikkat çekeni, Boğaziçi İmar Kurulu oldu. Boğaziçi İmar Kurulu, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’na verildi.

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Daş tarafından kuruldu. 

Ergün Turan, 11. Kalkınma Planı Konut Politikaları Komisyon Başkanı oldu!

11. Kalkınma Planı Konut Politikaları Özel İhtisas Komisyonu" toplantısında, Komisyon Başkanlığı'na TOKİ Başkanı Ergün Turan seçildi. 

trafik politikaları Haberi

trafik politikaları



''Ulaşım Otorite Merkezi'' kurulacak


İstanbul'da trafik sıkıntısını çözmek için 8 proje hazırlandı


  ULAŞIM sıkıntısının günden güne İstanbullularca çekilmez hale gelmesi, vatandaşları otobüsler üzerine çıkacak hale getirdi. Bu nedenle vilayette kurulan komisyon ulaşımı sağlayabilmek için bir ''Ulaşım Otorite Merkezi'' kurulmasına karar verildi. 

  İstanbul Nazım Plan Bürosu da trafiğe çözüm getirmek için sekiz proje hazırladı. Bu projeler arasında hava otobüsü kullanılabilecek, hareket merkezini de tespit etti. Bu merkezler Beyoğlu, Fatih, Eminönü semtleri olarak düşünülüyor. Ayrıca yeni merkezler araştırıldıktan sonra karara varılacak ve projenin uygulanmasına geçilecek.

  Laleli-Boğaz arasındaki ulaşımı sağlamak için Yıldız Bulvarı üzerinde yeni köprüler kurulması kararlaştırıldı. Ihlamur-Boğaz'dan köprüye gidecek araçlar...