19 / 03 / 2024

TRİMBOX Doğu Karadeniz Distribütörü Berk İletişim Genel Müdürü Cihan Çiğdem

TRİMBOX Doğu Karadeniz Distribütörü Berk İletişim Genel Müdürü Cihan Çiğdem

Elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar artık tarih olacak. Yurttaş Holding AR - GE laboratuvarlarında geliştirilen TRİMBOX cihazı artık elektrik kontağı nedeniyle çıkabilecek yangınlara son veriyor...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Doğu Karadeniz'den somon rekoru

Doğu Karadeniz bölgesinden 5 ayda 16,1 milyon dolarlık Türk somonu ihraç edildi.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

Doğu Karadeniz için deprem uyarısı!

Doğu Karadeniz'in dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanları daha da riskli hale geldi. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölgede riskin arttığı uyarısı yaptı.

İzmir depremi sonrası Doğu Karadeniz için uyarı!

Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinden sonra bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli duruma geldi.

Doğu Karadeniz'de deprem riski arttı!

Gürcistan açıklarında Karadeniz'de 3 yıl yaşanan Richter ölçeğine 5.1 büyüklüğünde yaşanan depremin Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki fay hattını tetiklediği ve yarılmayı hızlandırdığı açıklandı.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Eylül 2019'da arttı!

Eylül 2019’da Türkiye'de satılan konut sayısı, Eylül 2018’e göre yüzde 15,4 artarak 146 bin 903 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de de yüzde 5,4 artarak 3 bin 772 oldu…

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 49 azaldı!

Türkiye’de 2019 yılı Haziran ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48,6 düşerek 61 bin 355 oldu. Doğu Karadeniz'de ise konut satışları yüzde 48,9 azalarak bin 698 oldu.

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

TRİMBOX Doğu Karadeniz Distribütörü Berk İletişim Genel Müdürü Cihan Çiğdem Haberi

TRİMBOX Doğu Karadeniz Distribütörü Berk İletişim Genel Müdürü Cihan Çiğdem


Elektrik kontağı nedeniyle çıkan yangınlar artık tarih olacak.


Yurttaş Holding AR-GE laboratuvarlarında geliştirilen TRİMBOX cihazı artık elektrik kontağı nedeniyle çıkabilecek yangınlara son veriyor.


ODTÜ yüksek gerilim laboratuvarından onay alan testlerde TRİMBOX, 8/20 mikro saniye sürede uygulanan 15.000 volt gerilim, 6.000 amper akım darbesine dayanarak ve böyle bir darbenin sistemleri yakmasını engelleyerek çok büyük bir başarı gösterdi. Bahse konu test, elektrikte meydana gelebilecek en son değer olan milyonlarca voltluk ve amperlik yıldırım olayının bile sisteme girebileceği (sisteme en fazla 10.000 volt, 1.200 amper girebilir) değerlerin çok üzerinde yapılmış ve başarı ile belgelendirildi. Bunun dışında sistemlerde meydana gelebilecek nötr kopması, nötre faz karışması, toprağa faz karışması gibi olaylarda elektrikli cihazların ve elektronik kartların yanmasına sebep olur. TRİMBOX aynı zamanda bunlara da çözüm sunuyor.


Rize...