29 / 03 / 2024

tskb yönetim kurulu üyesi Orhan Beşkök

tskb yönetim kurulu üyesi Orhan Beşkök

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Orhan Beşkök kimdir? Orhan Beşkök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Beşkök, ne zamandan beri TSKB Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor?

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine karar verildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın Özlem Bağdatlı seçildi. 

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi...

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verdi...

TSKB GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yaptı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye aday listesinin Ersan Yıldırım ve Aysel Ölçen Aydıner'den oluşmasına karar verildi. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı.

TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO'da yönetim kurulu değişikliği bildirisini yayınladı.

Ufuk Bala Yücel yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verdi.

tskb yönetim kurulu üyesi Orhan Beşkök Haberi

tskb yönetim kurulu üyesi Orhan Beşkök

Orhan Beşkök kimdir?

Orhan Beşkök, 1955 Ankara doğumlu olan Beşkök, üniversite öğrenimini The Polytechnic of Central London Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlamış, daha sonra Londra Üniversitesi’nde Ekonomi yüksek lisansı yapmıştır. 


TSKB’de üstlendiği çeşitli görevler sonrasında 1995 yılında İktisadi Analiz Müdürlüğüne terfi etmiştir. 


Beşkök, 2002 yılından bu yana Mali Analiz, İktisat ve Mühendislik Müdürlüklerinin bağlı olduğu Teknik Hizmetler Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini, 1 Ocak 2011 tarihinde terfien atanarak Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürmektedir. 


2012 yılında, sorumluluklarına Finansal Kurumlar Müdürlüğü de...