25 / 04 / 2024

Tuğberk Büyükbay kimdir

Tuğberk Büyükbay kimdir

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya zamla başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam yapıldı. Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar? 23 Şubat 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunu araştırırken  Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen peş peşe açıkladı! Kimliğini kapanlar koştu

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem yaşanıyor. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapanlar bu bankalara koştu...

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

Sofraların tadını kaçıracak! Kapıdaki büyük tehlike herkesi etkileyecek! Pirinç krizi geliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'nde 'Gıda ve Enerji Güvenliği oturumunda konuştu. Dünyanın önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi ile karşı karşıya kalacağını söyleyen Erdoğan, "Buğday, ayçiçek yağı ve mısırdan sonra pirinç krizi çıkabilir" dedi.

Tuğberk Büyükbay kimdir Haberi

Tuğberk Büyükbay kimdir

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.


Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; Panasonic, Christie, LG, Philips, BenQ, Orion, Prysm, Projecta, Stewart, Xpand, Gefen ve Lighthouse ürünlerinin ithalat, dağıtım ve pazarlama çalışmalarını yürütüyor. Kendi markası olan Claro ile LED ekran çözümleri sunan şirket, Lite-out markasıyla da projeksiyon perdesi üretiyor. 

Dev ekranlar kuruyor

Televizyon kanallarından hastanelere, sinemalardan alışveriş merkezlerine Türkiye’nin en bilinen markalarıyla çalışan Astel, şimdi tecrübesini inşaat sektörüyle birlikte yurt dışına taşıyor. Türkiye’nin önde gelen şirketleriyle birlikte çalışan Astel, onların  Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki cumhuriyetlerdeki projelerine çözümler sunuyor. Astel Elektronik Genel Müdürü Tuğberk Büyükbay, “Bu alanda büyümek istiyoruz”...