16 / 04 / 2024

Turanlar Peli Parquet modelleri

Turanlar Peli Parquet modelleri

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi. Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 600 bin TL sermaye bedeli ile İdris Turan tarafından kuruldu.

Turanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Eskişehir OSB'de 30 yeni yatırımcı için yer tahsis edildi!

EOSB Başkanı Küpeli, Eskişehir OSB'de bu yıl yer tahsis edilen 30 girişimcinin, yatırımlarının hayata geçirilmesiyle 1500 kişi için istihdam yaratacağını kaydetti.

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Demet Şener İstinye'ye taşındı! 

21 Haziran'da Cenk Küpeli ile evlenen Demet Şener İstinye'ye taşındı. 

Turanlar Peli Parquet modelleri Haberi

Turanlar Peli Parquet modelleri

Yarım asrı aşkın bir zamandır, orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren, nitelikli filtre kâğıt üretiminde dünyanın 3 firmasından birisi ve ülkemizin tek firması olan Turanlar Şirketler Grubu; 5 yıl gibi kısa bir zaman önce girdiği parke sektöründe liderler arasına girdi.


Peli Parquet markasıyla sektörde var olan Turanlar Group, ithal ürünler de dâhil edildiğinde %20’lik bir pazar payına sahip. Markanın, yıllık 100 milyon m2 civarı toplam sektör üretiminin %25’ini gerçekleştirdiği belirtildi. 


Türkiye’nin En Geniş Ürün Çeşidine Sahip Parke Markası…


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turnalar Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan, yıllık 350 milyon TL bir ciroya sahip olduklarını belirterek, parke sektöründeki bu dikkat çekici başarılarıyla ilgili şunları söyledi: “Parke sektöründe 5 yıl içinde bu noktaya gelmekten gurur duyuyoruz. Ama...