26 / 04 / 2024

Turgay Alan manisa

Turgay Alan manisa

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Manisa'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Manisa İli, Kula ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31356 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Manisa Saruhanlı'da konut alanından çıkarılan alanlar mecliste konu oldu!

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde konut alanından sanayi alanına çevrilen yerler TBMM'de konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da kentsel dönüşüm şart!

Manisa'da son günlerde ard arda gelen depremler vatandaşlara korku yaşatıyor. 1. derece deprem bölgesinde yer alan Manisa'da kentsel dönüşümün şart olduğu belirtiliyor.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Saruhanlı'ya depolama alanı inşa edildi!

Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının depolama alanı sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi son veriyor.

Manisa Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı hayata geçiyor!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Irlamaz dere yatağının ıslahı sonrasında oluşturulan Irlamaz Vadisi Rekreasyon alanı, Manisa Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği muhteşem proje ile modern bir görünüme kavuşacak

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

Manisa ili Şehzadeler ilçesinde yer alan Kocatepe, Gediz Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahalleleri içerisinde bulunan bazı alanlar riski alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Manisa Kula'ya rekreasyon alanı geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında Mevlana Caddesi’nde bulunan Kurtderesi kenarındaki yeşil alanı genişleterek vatandaşların sosyalleşebilecekleri yeni bir mekan oluşturuyor.

Manisa'daki Zeynep Onbaşı Evi onarılacak!

Zeynep Onbaşı Evi olarak anılan ve halk arasında 'Eski Hastane' olarak da bilinen tarihi yapıyı satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, onarım projelerini hazırlayarak, binayı hizmete kazandırmak için ihale hazırlığına başladı.

Manisa Ilgınköy Merası kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki Ilgınköy Merası, belediye meclisi kararıyla kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. 650 bin metrekarelik bu alana TOKİ tarafından 3 bin 750 konut yapılması için çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Turgay Alan manisa Haberi

Turgay Alan manisa

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgay Alan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 Manisa doğumluyum.1982 Ankara D.M.M.A `sından mezun oldum. 1984-1988 yılları arası çeşitli belediyelerde görev aldım.1988-2010 yılları arasında mühendislik, proje ve taahhüt işleri ile uğraştım. 


2010 yılından itibaren yapı denetim firmalarında uygulama mühendisi olarak çalışmaktayım. 1999-2003 yılları arasında Manisa Belediye Meclisi ve İmar Komisyonu`nda görev yaptım. 


1992-1994 yıllarında İMO Manisa Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım.2006 yılından itibaren Sayman Üye olarak görev...